CARP EXPERT PRO METHOD GIANT GUMIROZOTT MERITŐFEJ

Carp Expert Pro Method Giant gumírozott merítőfej

A feederes horgászatok egyik legsarkallatosabb pontja, a használt merítőhálóban is rejlik, így megéri a használt módszerhez leginkább ajánlott modellek közül válogatni.

A Pro Method Giant széria a Carp Expert modellek közül is kiemelkedő darab, mely szuper és modern dizájnja mellett, minőségében is kiemelkedik.

Univerzális menettel rendelkezik, mely minden menetes nyélhez tökéletesen csatlakoztatható és az alumínium adaptere, a nagyobb halakat is biztosan fogja tartani.

Két méretben elérhető, tökéletesen felhasználóbarát ovális formával, mely mindegyike megfelel akár a kapitálisabb pontyok, amurok merítéséhez is.

Gumírozott hálószövet kialakítása miatt, azon túl, hogy nem szívja magába a halak külső nyálkarétegét, a horog sem akad bele, ami egy verseny alkalmával kiemelten fontos tényező, a kellő gyorsaság és ritmus miatt.

A háló szemmérete:7x9 mm

Profi versenyhorgászoknak is ajánlott csalódásmentes széria, kiváló szolgálatot nyújt, főleg, ha nagyobb halak akadnak horogvégre.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga Jellemző
71026-550 CARP EXPERT PRO METHOD GIANT GUMIROZOTT MERITŐFEJ 60*50 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 5 690 Ft
- +
Kosárba Pro Method Giant60x50x55 cmAlumínium + gumírozott hálószövet420 g
ENERGOTEAM MONO VERSENYMERÍTŐ FEJ
3 690 Ft
Részletek
ET GHOST MESH VERSENYMERÍTŐ FEJ
4 590 Ft
Részletek
CARP EXPERT BLACK SUPER CARP VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 190 Ft
Részletek
CARP EXPERT MICRO GHOST VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
Részletek
CARP EXPERT MONO STRONG VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
Részletek
CARP EXPERT EXCLUSIVE CARP GUMÍROZOTT VERSENYMERÍTŐ FEJ
7 690 Ft
Részletek
Egy szakkörös délután
Megjelent: 2023. augusztus 05. | Forrás: Heincz András

A halakkal, vízparttal és horgászattal való viszonyom gyökerei pöttöm koromra vezethetőek vissza. A természettel sosem késő kapcsolatba lépni, de ha már hozzám hasonlóan, gyermekkorban van szerencséje a következő generációnak valamilyen formában ezt átélni, az igen jó hatással bír a jellem fejlődésre és hosszú távon kamatozó ’’befektetés” akárhonnan nézzük. 9 éves fiamra is anno nagy hatással volt az első spicc bottal való próbálkozás és halfogás ...

Rakós botos kikacsintás
Megjelent: 2023. április 22. | Forrás: Szarka László

Már régóta készültünk Varsányi Miklóssal, az Energofish Feeder Team versenyzőjével egy közös horgászatra, ám most, amikor végre összejött, azzal kellett szembesülnöm, és tett különösen kíváncsivá, hogy nem feederbottal, hanem rakóssal fogunk horgászni. Ráadásul nem is akármilyen apropóból kaptam a meghívást a kiskunhalasi Ezüst-tóra, hiszen Miklós a megrögzött feederes arra adta a fejét, hogy részt vesz az első ízben kiírt Free Style Rakós botos OB ...