L&K GRUB HUNTER
L&K Grub Hunter twister

Egy hagyományos twister forma, kiváló kialakítású farokkal, melynek a legkisebb mérete is életre kel a legapróbb áramlás hatására is.

Az állóvizeinkben is elég akár a horog súlya, hogy megfelelően mozogjon.

Rendkívül fogós színekben kapható, melyek mindegyikére jellemző a flitterezettség, ami nagymértékben növeli a fogósságot; hasonlóan a sóssága is kiemeli a többi twister közül.

A legfogósabbá pedig az ízesítése teszi, ami egy speciális természetes és „Attack" aroma keveréke. Ezek a tulajdonságok emelik napjaink egyik legfogósabb twisterévé az L&K Grub Huntert!

Egy igazi univerzális twister, mely lágysága és kialakítása révén, offsettel és jiggel is kiválóan, sikeresen alkalmazható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Akció Egység ár Típus Változat Méret Szín Kiszerelés
87153-008 L&K GRUB HUNTER 5,5CM SZÍN:008 790 Ft
425 Ft
- +
Kosárba 98.75 Ft/DB
53.13 Ft/DB
Grub HunterCrab-sós íz5,5 cm0088 db/csomag
MANNS TWISTER
950 Ft
Részletek
MANNS DUPLAFARKÚ TWISTER
950 Ft
Részletek
MANNS TWISTER MANNIPULATOR GRUB
950 Ft
Részletek
FISHUP FANCY GRUB
1 890 Ft-tól
Részletek
FISHUP MIGHTY GRUB
1 890 Ft
Részletek
WIZARD HARPEX TWIST 8DB/CSOMAG
950 Ft
Részletek
River Predator, Red Shot, Pression – jigfejek kedvező árfekvésben!
Megjelent: 2023. január 22. | Forrás: Őze Dániel

River Predator, Red Shot, Pression – jigfejek kedvező árfekvésben! 4, 1, 2/0…? A jigfejek útvesztőjében nem nehéz elakadni, mikor azok méretezéséről van szó. Sőt, egy másik oldalról megközelítve a dolgot, látatlanul milyen és mekkora jig fejet válasszunk a plasztikcsalinkhoz? Jelen kérdések mentén jött létre ezen cikk, melyben bemutatásra kerülnek a legújabb Kamasaki jigek, azok méreteivel párhuzamosan, kiegészítve 1-2 plasztikos ajánlással. A ...