CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL

Carp Expert Extra erős karfás fotel

Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik!!!

Régóta vágytál egy megfelelő méretű és teherbírású székre, melyben végre kényelmesen töltheted el a szabadidődet kedvenc kikapcsolódásodnak hódolva?
Szerencsére nem kell tovább keresgélni, mivel a Carp Expert legújabb széke, pont a legnagyobb igénybevételre lett tervezve.
Lássuk a paramétereit és azok előnyeit:
- Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (55x55 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.
- A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.
- Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (55x65 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt.
- Az ülőfelület magassága 40 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal 55cm-re magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A 8cm széles talpak abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat.
- Rendkívül hosszú és 5 cm széles karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.
- Összecsukva a méretei 80x60x20 cm, így ez a hatalmas méretű szék viszonylag kis helyen szállítható.
- 20 milliméteres vascső váz biztosítja a stabilitást. Megerősített varrások teszik időtállóvá.

A huzat levehető, Oxford anyaga tartósságot biztosít, míg a belső plüss borítás extra kényelemmel és melegséggel ruházza fel.

Összességében egy kiváló minőségű szék, mely extra teherbírással és kényelmi részekkel rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akiknek elegük van a kicsi, kényelmetlen, kis teherbírású székekből!

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Anyaga Jellemző Szállítási méret Súly
73701-150 CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL 45 990 Ft
- +
Kosárba Összecsukható, extra fém keretesOxford150 kg teherbírás80x60x20 cm8 kg
CARP EXPERT EXTRA KARFÁS FOTEL
39 990 Ft
Részletek
DELPHIN GUARDIAN C2G SZÉK
51 490 Ft
Részletek
SONIK BANK-TEK COMBI SZÉK
31 490 Ft
Részletek
SONIK BANK-TEK FOTEL
35 490 Ft
Részletek
SONIK BANK-TEK MINI SUNCHAIR NAPOZÓ SZÉK
39 390 Ft
Részletek
Vízparti komfort eszközök pontyhorgászatokra
Megjelent: 2020. október 12. | Forrás: Kubuk Dániel

Emlékszem régen, mikor horgászni kezdtem édesapám elvitt egy lakóhelyünkhöz közeli bányatóra. Ezelőtt nem sokkal kaptam meg szüleimtől első horgászbotomat és orsómat. Ekkor még a kényelem számunkra nem jelentett mást, mint egy stégre leterített plédet. Természetesen ez sem szegte kedvünket, ugyanis a közös kaland élménye messzemenően kárpótolt. Később aztán édesapám meglepett engem két háromlábú kisszékkel, mely nem volt túl kényelmes ugyan, de már ...

TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet pontyhorgászoknak
Megjelent: 2019. december 09. | Forrás: Őze Dániel

Egy igazi, akár bojlis pontyhorgásznak nem egyszerű feladat meglepetést kitalálni abban a rengetegben, ami ezt a módszert körbe öleli, így a szakmai részét ennek a technikának, ami az aprócikkek, horgok és végszereléki elemeket jelenti, én úgy gondolom, rá kell hagyni közös szinergiában a profi horgászokra. De, ennek a technikának is természetesen vannak olyan szükségelemei, melyeket bárki ki tud választani. Egy kis inspirációt és segítséget adva, 10 termék kerül ...

Karácsonyi ajándék ötletek - 2. rész
Megjelent: 2019. december 03. | Forrás: Őze Dániel

A horgászat szó hallatán, szinte minden embernek más jut az eszébe. Aki műveli ezt a szép sportot, neki módszerek szerint a pergetés, bojlizás vagy a finomszerelékes úszózás és feederezés juthat egyből az eszébe, vagy azok a szép pillanatok, amelyeket ezen módszerek használatával átéltek. Természetesen aki még nem tapasztalta meg a horgászatnak a felsorolt technikákkal felölelt világát, neki egy a sárban, szélben, esőben való unalmas és főleg kényelmetlen ...

Csurgó nagypontyai - 2. rész
Megjelent: 2019. november 13.
A film második részéből kiderül, hogy mi történt a Fehérvárcsurgói-víztározón Bencével az éj leple alatt, na meg a horgászat második napján! A türelem és a kitartás, ha némi szerencsével is párosul, fantasztikus élményekben lehet részünk egy ekkora vízen is. Hatalmas izgalmakra van kilátás, hiszen a horgászat java még csak most jön! Nagytestű pontyokból nem lesz hiány! 
Csurgó nagypontyai - 1. rész
Megjelent: 2019. november 07.
A fehérvárcsurgói Víztározó messze földön híres nagypontyait vette üldözőbe ezúttal Szabó Bence. A tározó nem egy tipikus feederes pálya, hiszen a bojlis technika és a behúzós horgászat az, ami itt igazán eredményre vezet. Ennek ellenére kellő felkészültséggel, kitartással és némi szerencsével fantasztikus horgászatban lehet része az embernek feeder bottal is ezen a hatalmas vízen! Hogy Bence mit fogott az itt eltöltött másfél nap alatt? A filmből kiderül! ;)  Az első részben a horgászat első napjának részleteibe nyerhet minden érdeklődő betekintést, az egy hét múlva megjelenő második részben pedig jön a folytatás, a finálé!