A termék jelenleg nem elérhető.
CXP LEDES SNAG BAR
CXP LEDES SNAG BAR

A Snag Bar egy olyan segédeszköz, ami meggátolja a horgászbot elektromos kapásjelzőről történő lecsúszását, ha oldalra horgászunk, vagy nagyon agresszív kapással jelentkeznek a halak.
A Carp Expert Snag Bar több mint a piacon lévő segédvillák!

Csatlakoztatásuk általában úgy történik, hogy van rajtuk egy fix furat, amivel a kapásjelző alá tudjuk rögzíteni. Ha a kapásjelzőnk vastagabb, előfordulhat, hogy a furat és a villák között nincs kellő távolság, nincs elég hely a kapásjelzőnek. De a Carp Expert Segédvilla egy oválisan elnyújtott furattal rendelkezik, így be tudjuk állítani a kapásjelző hátlapjához a villa távolságát.

A villák ledes világítással rendelkeznek, melynek áramforrása maga a kapásjelző, csak be kell dugni a mini jack csatlakozót. További különlegessége, hogy színeit tudjuk egymás között cserélni, ráadásul ehhez nem is kell az állványról leszerelni.

Mindössze ki kell tekerni a színes végeit és betekerni az újakat. Más villáknál ennél a manővernél nagyon vigyázni kellett a ledre, nehogy megsérüljön, de a Carp Expert Snag Bar esetében olyan jól és mélyen rögzül, hogy erre nem kell odafigyelni.
Hasznos bojlis segédeszköz, mely több tekintetben is felülmúlja versenytársait.
Magassága: 17 cm

ECO SWINGER
1 290 Ft
Részletek
CARPHUNTER MEREV KAROS LEDES SWINGER
1 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT DELUXE SWINGER LEDES KAROS
3 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER VEZETÉKES SWINGER
2 100 Ft
Részletek
Delfhin Skiper Swinger
3 855 Ft-tól
Részletek
ESP BARREL BOBBIN SWINGER + KIEGÉSZITŐK
8 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk