A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT PRO LED SWINGER SZETT + TOK
CARP EXPERT PRO LED SWINGER SZETT + TOK

Carp Expert ProLed swinger

A Carp Expert újdonsága a kapásjelzők területén, a ProLed swinger széria. - A swinger 2, 3 és 4 darabos szettben is elérhető, ahhoz illő, zöld Carp Expert táskában kínálva. Tárolásra is alkalmas, de a tok által ajándéknak is megfelelő választás a termék.

A matt fekete dizájnt kapott merevkaros kivitel, változtatható Led fényforrás segítségével tudja jelezni az ejtős és húzós kapásainkat, hogy éjszaka se maradhassunk le életünk haláról.

A fejrészen fixált zsinórakasztó rendszer lett alkalmazva, a biztos tartás érdekében. A kar rész 195 mm hosszú, felette pedig egy 60 grammos csúszó súly kapott helyet, amivel könnyedén beállítható a zsinór feszessége.

A megvilágítás erőforrásaként jelen esetben a kapásjelző fog szolgálni. A swinger 210 mm-es kábelhosszal és standard 2.5 mm-es csatlakozóval lett ellátva.

Használata rendkívül egyszerű:
A swingert a bottartónk menetéhez, az elektromos kapásjelző alá kell rögzíteni. Ha a fényviszonyok úgy kívánják, akkor a kapásjelző aljzatába kell helyezni a 2.5 mm-es csatlakozót, a Led miatt. Ezután a zsinórt már csak be kell akasztani a fejrészben lévő klipszbe, majd a zsinór feszességét beállítani.


*Elektromos kapásjelző választásakor, 2.5 mm-es aljzattal rendelkező modellt válasszunk hozzá

ECO SWINGER
1 290 Ft
Részletek
CARPHUNTER MEREV KAROS LEDES SWINGER
1 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT DELUXE SWINGER LEDES KAROS
3 490 Ft
Részletek
CARP HUNTER VEZETÉKES SWINGER
2 100 Ft
Részletek
Delfhin Skiper Swinger
3 855 Ft-tól
Részletek
ESP BARREL BOBBIN SWINGER + KIEGÉSZITŐK
8 990 Ft
Részletek
TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet pontyhorgászoknak
Megjelent: 2019. december 09. | Forrás: Őze Dániel

Egy igazi, akár bojlis pontyhorgásznak nem egyszerű feladat meglepetést kitalálni abban a rengetegben, ami ezt a módszert körbe öleli, így a szakmai részét ennek a technikának, ami az aprócikkek, horgok és végszereléki elemeket jelenti, én úgy gondolom, rá kell hagyni közös szinergiában a profi horgászokra. De, ennek a technikának is természetesen vannak olyan szükségelemei, melyeket bárki ki tud választani. Egy kis inspirációt és segítséget adva, 10 termék kerül ...