WIZARD NEOPRÉN PERGETŐKESZTYŰ

Wizard neoprén pergetőkesztyű

A Wizard széria a rablóhalas, illetve a pergetést favorizáló horgászok igényeire nyújt kiváló megoldásokat.

Ezen szortimentet bővíti ez a neoprén osztott ujjazással ellátott pergető kesztyű is, mely a hidegebb idő beálltával, igazán hasznos és hálás kiegészítő lesz bármely pergetőhorgász részére.

A Wizard kellékektől megszokott, neonzöld dizájn a kesztyűn is természetesen helyt kapott, szürke és fekete anyagok kiséretében. A felső része neoprén, a belseje pedig 2 csúszásmentes anyag ötvözete, amik garantálják a tökéletes használatot, ami magában foglalja a halak biztos kiemelését is a vízből, hátuknál fogva.

Osztott ujjazásának köszönhetően, viselete használati funkcióit tekintve is komfortos, 3 vágott és 2 teljes ujjrész került rajta kialakításra, melyek dobásoknál és az orsó tekerésénél fognak előtérbe kerülni.

A kesztyű tökéletesen a kézfejre simul, univerzális méret, mivel a csuklón tépőzárral fixálható, szeles időben is kiváló variáns.

Az őszi, téli időszak praktikus pergető kiegészítője, komfortossága mellett, a hasznossága, a ragadozók stabil megfogását is elősegíti.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga Jellemző Szín
74300-998 WIZARD NEOPRENE PERGETŐKESZTYŰ 5 190 Ft
- +
Kosárba PergetőUniverzálisNeoprénOsztott ujjazásZöld-fekete-szürke
OUTDOOR NEOPRENE KESZTYŰ
4 590 Ft
Részletek
OUTDOOR NEOPRENE ZOKNI
4 790 Ft
Részletek
FLUENCE COMBCSIZMA
13 260 Ft
10 690 Ft
Részletek
MUSTAD LANDING GLOVE PERGETŐ KESZTYŰ
7 490 Ft
Részletek
Wizard orsó egyensúly
Megjelent: 2023. december 02. | Forrás: Szebenyi Péter

Leesett az első hó! Azaz havacska, hisz azért a hólapátot nem kellett hadrendbe állítanom. Mégis már megvan az az érzés, hogy igazi téli pecára indulok, hisz a fagyott kavicsok és a finom porhó roppanását hallom a lépteim alatt.  Ezt a napot egy számomra új bot tesztelésére szántam. Wizard Samurai Spin 240, 2-8 gramm IM9-es carbon A nyéltag 1, míg a második tag 10 Fuji mintára készült K gyűrűvel van ellátva. Ez a gyűrű típus ...

Nyaralós pergető szett összeállítása
Megjelent: 2021. július 21. | Forrás: Szebenyi Péter

Mi horgászok bizonyára mindannyian nyaralás tervezésekor elgondolkodunk és számításba vesszük a vízpart melletti pihenés lehetőségét! Ezesetben szerencsésnek mondhatom magam, hisz feleségem és kislányom is vérbeli „vízicsirkék” akikkel nem is jöhet szóba más ha nyaralási helyszínre gondolunk csakis ha az vízparton van. Ezzel azt gondolhatnánk a neheze már meg is van oldva, de nem. El kell döntenünk mit is vigyünk. Esetemben nem cipelhetek el minden ...

Pergető kiegészítők és csali tippek
Megjelent: 2021. április 03. | Forrás: Lukácsi Béla

Amikor pergetésről van szó, általában a csalikról esik kérdés, vagy esetleg a csalik kiegészítőjéről, mondjuk egy jig horogról, vagy cseburashkáról. De sok kérdés merül fel a botokról azok erősségéről, vagy arról milyen orsót rakjunk a botra, azon milyen zsinórt használjunk. A pergetés kiegészítőjei már kevesebbszer kerülnek előtérbe, pedig nagyon fontosak tudnak lenni, hiszen ezek nélkül sokszor elképzelhetetlen a horgászat, vagy legalább is nagyon hiányoznak, ...