A termék jelenleg nem elérhető.
NYURGA PONTY ASZTALI TRÓFEA 30CM
NYURGA PONTY ASZTALI TRÓFEA 30CM

Nyurga ponty trófea Mindenki vágyik egy olyan rekord fogásra, melyre egész életében emlékezni fog! Sokan, ha ilyen élmény részesei, azt fogás után preparátumként a lakásuk díszévé teszik. Ilyen trófea tulajdonosai lehetünk ennek a pontynak a megvásárlásával is, mely tökéletes választás ajándéknak egyaránt, kidolgozottságának köszönhetően, impozáns kiegészítő. Ha van horgász ismerős a családban, vagy a baráti társaságban, Ő biztosan örülni fog egy ilyen szerzeménynek.

Ha az ajándékozott horgász ritkán fog halat, adhatjuk neki azzal a mottóval is, hogy ha már ő nem tud, fogtunk mi neki egy halat!

Anyaga egy speciális műanyag, mely igen rideggé, üveghez hasonlóvá teszi, ám mégis sokkal kevésbé sérülékeny, mint az üveg. Tökéletes, élethű mintázata a megtévesztésig hasonlít vízben élő rokonára, éppen ezért kedvelik olyan sokan. A trófeákat kézzel festik meg, fokozott odafigyeléssel, garantálva a megfelelő kinézetet. Minden asztali változat egy olyan tartóval rendelkezik, melybe belehelyezve stabilan megáll a halunk és paramétereinél fogva a legkevesebb részt takarja ki a díszből..

Saját célra dísznek vagy ajándékozási céllal, tökéletes választás bárki számára.

Nincs kapcsolódó cikk