DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST BARBEL 6
Akadás
Éltartás
Ár-érték arány
Drennan Super Specialist Barbel horog

A Specialist Barbel egy jól bevált horog, mely gyorsan megszerezte a nagyhalas horgászok elismerését.

Extra hosszú és rendkívül éles hegye renndkívül gyors behatolást eredményez a csalit beszívó halak szájába. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi a kifújást.

A Drennan Super Specialist Barbel horog eredetileg a legújabb márna horgászati ​​technikákhoz készült, ugyanakkor tulajdonságai miatt a bojlis horgászatban is nagy sikerrel alkalmazható. Kiváló pontyozó horog, mert hegykiképzése, ereje, ultrasima teflon bevonata méltán emeli a legjobb horgok közé.

A speciális kialakítású szem lehetővé teszi a csomó nélküli kötések biztonságos használatát.
A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.
Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
A füles szár modern, hajlított változata, mely a bojli és feeder botos horgászok körében örvend nagy népszerűségnek. Előnye, hogy a horog – megfelelő kötést használva – eláll a hajszálelőkén, fűzve felkínált csalitól, ezáltal szinte száz százalékos akadást biztosít.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Méret Szín Kiszerelés Változat
41553-008 DRENNAN HOROG SUPER SPECIALIST BARBEL 8 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 790 Ft
- +
Kosárba 279 Ft/DB 8N10 db/csomagSzakállas, Teflon
MARUTO 9624-BN HOROG
750 Ft-tól
270 Ft-tól
Részletek
MARUTO 9644-BN HOROG
750 Ft-tól
Részletek
MARUTO 521-BN HOROG
750 Ft
220 Ft
Részletek
MARUTO 9354-BN HOROG
750 Ft-tól
Részletek
GS 262-BN HOROG
30 Ft
Részletek
KAMASAKI CARBON HOROG 807G ARANY
30 Ft
25 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk