WIZARD TETRA PERGETŐTÁSKA

Wizard Tetra pergetőtáska

Egy jó pergető táskának sok szempontból kell jelesre vizsgáznia. A kényelmes viselet, a jó pakolhatóság, a tartós, ellenálló anyagminőség és nem utolsó sorban az esztétikum, a kinézet, amelyek a modern pergető horgászok alapkövetelményeinek számítanak. Ezen ismérvek mindegyike teljesült a Wizard Tetra változatnál.

A Tetra nem csak kényelmes, mely a kézi és vállpántnak köszönhető de nagyon sokoldalú, többfunkciós táska, így bár a pergetőknek készült, de cserkelő úszós horgászoknak is kellő támpontot és lehetőséget adhat, ha egy praktikus táskát keresnek.

2 oldalsó részén 1-1 cipzáras teljes zseb található, melyből az egyiken egy fogótartóval ellátott tárolórész is helyt kapott. A frontoldalon egy nagyobb rekesz található, iratoknak, tasakos kiegészítő elemeknek, mely előtt egy extra, plusz tárolózseb is elhelyezkedik, pár apró kiegészítő számára.

Mérete: 38x19x24 cm

Mindent összevetve, egy praktikus, dizájnos, kompakt táska, mely általánosan ajánlott a felszerelések rendezett és biztonságos tárolásához.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Anyaga
72137-120 WIZARD TETRA PERGETŐTÁSKA 38X19X24CM 7 790 Ft
- +
Kosárba Tetra38x19x24 cmOxford
DELPHIN ATAK! SPUN MŰCSALIS TÁSKA
5 590 Ft
Részletek
WIZARD PREDATOR MAX PERGETŐTÁSKA
13 490 Ft
Részletek
WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA
8 990 Ft
Részletek
WIZARD MXT PERGETŐ TÁSKA
8 990 Ft
Részletek
WIZARD MASTER PERGETŐ TÁSKA
6 990 Ft
Részletek
DELPHIN ATAK! DYNAMIC TÁSKA
23 190 Ft
Részletek
Nyaralós pergető szett összeállítása
Megjelent: 2021. július 21. | Forrás: Szebenyi Péter

Mi horgászok bizonyára mindannyian nyaralás tervezésekor elgondolkodunk és számításba vesszük a vízpart melletti pihenés lehetőségét! Ezesetben szerencsésnek mondhatom magam, hisz feleségem és kislányom is vérbeli „vízicsirkék” akikkel nem is jöhet szóba más ha nyaralási helyszínre gondolunk csakis ha az vízparton van. Ezzel azt gondolhatnánk a neheze már meg is van oldva, de nem. El kell döntenünk mit is vigyünk. Esetemben nem cipelhetek el minden ...