A termék jelenleg nem elérhető.
DELPHIN ATAK CARRYALL MULTI TÁSKA
DELPHIN ATAK CARRYALL MULTI TÁSKA

Delphin ATAK! CarryAll Multi táska

A Delphin ATAK! CarryAll Multi táska elsősorban a pergető horgászoknak készült, rengeteg praktikus megoldást rejt magában. Két oldalzsebbel van ellátva. A bal oldali zseb ki van egészítve szemüveg tartóval, a jobb oldali zseben pedig csipesz és fogó tartó van.

A táska elején egy kisebb lecsatolható táskarész van, melyet könnyen le vagy fel tudsz csatolni műanyag csattok segítségével. A kisebb táska két vállpánt rögzítővel van ellátva, így a főtáska vállpántját rá tudod csatolni és külön is hordani. A kisebb táskában egy műanyag doboz található kivehető válaszfalakkal. Az elülső részén cipzáros áttetsző zseb található. A fő táskában 4 nagy műanyag doboz található kivehető válaszfalakkal.

Tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a gyakorlati felhasználásra, a tartósságra és az ellenállóságra. A táska minden oldala bélelt a felszerelésed maximális védelme végett.

A táska alja 5cm magasságig merevített, vízálló réteggel van ellátva, így akár vizes helyre is leteheted. Ez még jobban hozzájárul, hogy a táska alja is stabil legyen és így tartja is az alakját.

Minőségi narancssárga színű cipzárokkal rendelkezik. A cipzárok műanyag húzókkal vannak ellátva narancssárga zsinóron, amely a végén kiszélesedik, így könnyebben megfogható. A narancssárga kiegészítő elemek lehetővé teszik a horgásznak, hogy akár szürkületben is jól látható és könnyen észrevehető legyen. A táska könnyű, de ellenálló fekete anyagból van varrva. A táskát a vállpánt vagy a két szürke kézi fogantyú segítségével hordozhatod. A táska dizájnja az egyedülálló szürke ATAK!, terepmintás ragadozóhal sziluettekkel díszítve.

Műszaki paraméterek:
- Táska méret: 60x30x27 cm
- Belső méret: 38x22x25 cm
- Oldalsó kisebb zseb méret: 18x18x6 cm
- Lecsatolható táska mérete: 20x18x8 cm
- A doboz mérete: 35.5 x 22 x 4.7 cm
- Reteszek száma: 4-24

DELPHIN ATAK! SPUN MŰCSALIS TÁSKA
5 590 Ft
Részletek
WIZARD PREDATOR MAX PERGETŐTÁSKA
13 490 Ft
Részletek
WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA
8 990 Ft
Részletek
WIZARD TETRA PERGETŐTÁSKA
7 790 Ft
Részletek
WIZARD MXT PERGETŐ TÁSKA
8 990 Ft
Részletek
WIZARD MASTER PERGETŐ TÁSKA
6 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk