WFT BIG CAT VERTICAL SPIN HARCSÁZÓ BOT
Fárasztás hatékonysága
Műcsali vezetése
Terhelhetősége

WFT Big Cat Vertical Spin harcsázó bot

A WFT Vertical Cat botok tökéletes választást nyújtanak, a csónak alatt vertikális módszerekhez. A tendencia itt is egy 2 méter körüli bothosszt kíván, ezek már kellő tartalékot adnak a fárasztás során, a nagyobb halak kényelmes vezetéséhez is.

Ez a széria megbízhatóan elnyeli a legerősebb ütéseket, kirohanásokat, különösen és az orsótartónál plusz erősítést és egy plusz fogást is garantál a termék.

Teljesen egyedi külseje miatt, sokak kedvelt vertikális botja lehet.

Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
WF473-210 BOT WFT BIG CAT VERTICAL CAT SPIN 2,10M, 50-210G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 42 830 Ft
32 690 Ft
- +
Kosárba 2,10 m250-210 gB110 cm240 g
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
9 095 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
12 555 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk