A termék jelenleg nem elérhető.
ARNO INTRUDER SPIN PERGETŐ BOT
ARNO INTRUDER SPIN PERGETŐ BOT

Arno Intruder Spin pergető bot

A közkedvelt Arno Intruder botcsalád minden tulajdonságában egy igazán univerzálisan használható horgászbotot jelent.

Az Intruder Spin széria 3 tagjában általánosan megtalálható az álló és folyóvízi pergetés szükségleteinek lefedéséhez illő változat, melyben a legkisebb 10-30 grammos dobósúllyal rendelkező pálca kicsivel feszesebb karaktert kapott, mely tökéletes gumihalazásra, akár kisebb vízterületeken is.

A másik két erősebb tag rugalmasabb blankkal rendelkezik, melynek következtében, ezek maximálisan alkalmasak a wobbleres, illetve egyéb támolygós módszerekhez is, legyen szó csukás vagy süllős pergetésről.

A botok anyaga IM6-os carbonból készült, melynek következtében igazán karcsú a széria mindhárom tagja, plusz kiemelendő a csavaros orsótartója mellett, az igazán klasszikus, mégis impozáns parafás, kényelmes nyélrésze is.

Gyűrűzése természetesen maximálisan eleget tesz a pergetőhorgászat, illetve a fonott zsinóros horgászat követleményeinek, mely garanciát szolgáltat a tartós, hosszútávú használathoz.
 

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft-tól
12 205 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft-tól
Részletek
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft-tól
10 935 Ft-tól
Részletek
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft-tól
12 205 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 ULTRASTICK PERGETŐ BOT (2.GEN)
47 390 Ft-tól
Részletek
WESTIN W3 FINESSE T&C PERGETŐ BOT
42 900 Ft-tól
Részletek
Streetfishing a szegedi rakparton
Megjelent: 2021. július 03. | Forrás: Ország Bálint

A folyóvízi pergetés nem egyszerű műfaj. Rengeteg, tőlünk teljesen független befolyásoló tényezővel kell megküzdenünk a sikerért. A hőmérséklet, a légnyomás, a szélirány, a felhők mennyisége, a víz áttetszősége és nem utolsó sorban a vízállás számomra is „diktálja”, hogy éppen milyen ragadozót veszek üldözőbe. Így került előtérbe a rakparti csukázás… A szegedi Tisza szakasz nem éppen a rengeteg és kapitális csukáiról híres, a pergető ...