ARNO HYDRAZIFE ORSÓ
Súly, kényelem
Fékrendszer
Ár-érték arány

Arno Hydrazife orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A megkapó és egyben letisztult fekete-arany árnyalatú külsővel rendelkező Hydrazife is ezt a szortimentet bővíti, a medium és light pergetők szolgálatára.

Az alumínium dobra kellő mennyiségű fonott zsinór csévélhető, ami jó szolgálatot fog tenni a pergetések alkalmával. Elsőfékes, megfelelően precíz fékrendszerrel szerelt változat, medium és light pergetéshez ajánlott kivitel.

Hajtókarja egy gombnyomással behajtható, mely rendkívül felgyorsítja a felszerelés ki és bepakolását.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a pergető horgászattal vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek. 

A pergetés mellett, elsőfékes kivitele miatt, univerzálisan alkalmazható modell, akár egy úszós vagy bolognai botra is tökéletesen alkalmazható modell.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás
20816-200 ARNO HYDRAZIFE PERGETŐ ORSÓ 2000 (HZF) 8 490 Ft
5 690 Ft
- +
Kosárba 20005Elsőfék4,7:1GrafitAlumínium0,18 mm / 195 m
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
Részletek
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft-tól
46 990 Ft-tól
Részletek
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft-tól
Részletek
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft-tól
Részletek
BOKOR PRO SPIN ORSÓ
13 490 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk