HALDORÁDÓ MICRO PELLET

Haldorádó Micro Pellet

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. A Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőiket, miközben megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak beltartalmát és fogósságát, ekkor az adagolási mennyiség 20-40% között mozoghat, attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas kajával kedveskedni a halaknak. Önmagában is használható, ebben az esetben csúzlival, spomb-al, vagy akár etetőcsészével is bejuttathatjuk.

Chilis tintahal. Egy csípős-halas, intenzív aromájú változat, amely kifejezetten a felmelegedő és lehűlő vizekben hatásos. Ez az ízvilág különösen csábító a nagytestű pontyok számára.

Csoki-narancs. A modern method horgászatok egyik legkedveltebb és legfogósabb ízvilága. Íze kellemes, édes, aromája ellenállhatatlan keveréke a narancsnak, és a csokoládénak. Színe vegyesen narancssárga és sötétbarna.

Eper. Az egyik legkedveltebb és legfogósabb csalogatóanyag. A kellemes illatú aromához édes íz dukál. Édes ananász. A Haldorádó paletta egyik meghatározó ízvilága. Kellemesen édes aromája és íze az érett ananászét adja vissza. Élénksárga színe a pontyhorgászatban az egyik leggyakoribb és legeredményesebb csaliárnyalat. Fekete tintahal. Hosszú évek óta az egyik legfogósabb pontyos aroma hazánkban is. Az intenzív "büdös" aromához, sós íz dukál.

Kék fúzió. Egyedi, karakteres és nem utolsósorban fogós ízvilág, mely elsősorban a pontyhorgászatban bizonyította hatékonyságát. Íze kellemesen fanyar, gyümölcsös, míg kevert aromája finom édeskés, különleges színe pedig igazán figyelemfelkeltő, de nem tolakodó.

N-butrityc carp. A vajsavas ízvilágot képviseli. A vajsavas jellegű csalogatóanyagok és csalik a nyári horgászatok során számítanak favoritnak. Ezáltal, illetve fehér színével tökéletesen beleillik a Haldorádó kínálatában található többi, hasonló aromájú etetőanyagok világába.

Triplex. A Nagy Ponty – Tintahal – Frankfurti Kolbász kevert aromával rendelkező, fekete – sárga – piros szemekből álló mix.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Ízesítés Kiszerelés
KH401-652 HALDORÁDÓ MICRO PELLET - KIWI 1 490 Ft
- +
Kosárba 2483.33 Ft/KG Micro PelletKiwi600 g
SBS PRE-DRILLED HALIBUT PELLETS 1KG
2 990 Ft
Részletek
SBS CSL PELLETS 1KG, 5KG
1 890 Ft
Részletek
SBS PREMIUM PELLETS 1KG, 5KG
2 290 Ft-tól
Részletek
SBS HIGH OIL HALLIBUT PELLET
2 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACT BETAIN CARP PELLETS 1KG, 5KG
2 190 Ft-tól
Részletek
Micro Match Betain Pellet
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk