A termék jelenleg nem elérhető.
WIZARD HIGH SPEED ASP ORSÓ
WIZARD HIGH SPEED ASP ORSÓ

Wizard High Speed Asp orsó

A balinok tempóját bizony a műcsalik vezetése során is fel kell venni! A legjobb erre a célra egy nagy áttételű orsó, mint a Wizard Asp High Speed. Az orsó áttétele 7,1:1!

Igen, a hajtókar teljes elfordításával majdnem hétszer fordul meg a rotor az orsó tengelye körül. Ezáltal nagyon gyors bevontatást tesz lehetővé, ami nem csak a balinoknak jó, hanem kezünket is kíméli, mivel nem kell őrült módjára tekernünk orsónkat a megfelelő sebesség eléréséhez.

A sima futásról 6 csapágy gondoskodik plusz a tűgörgő. A hajtókar mindkét oldalról csapágyazva van, ez érthető is, hiszen a nagy tempóhoz kell a sima futás. Akinek már volt kezében magas áttételű orsó, tudja, hogy nehezebben indulnak meg, mint kis áttételű társaik, ezért is kell a csapágyakat a megfelelő helyre tenni és akkor simábban megy minden.

Sekély fém dobbal kerül forgalomba, úgyis extra vékony fonottat, nanofilt, vagy éppen monofil zsinórokat fogunk használni. Kiválóan alkalmas matchbotos horgászatra is, ahol az üres szerelék kitekerése nagyon fontos, minél többet tölthessen felcsalizott horgunk a vízben.

Az orsó háza grafit, amely amellett, hogy könnyű, megfelelően szilárd alapot biztosít a meghajtásnak, nem deformálódik még nagyobb hal fárasztása közben sem.

BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
Részletek
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft-tól
46 990 Ft-tól
Részletek
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft-tól
Részletek
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft-tól
Részletek
BOKOR PRO SPIN ORSÓ
13 490 Ft-tól
Részletek
Patkós Csukák: nem tudtak ellenállni a Wizard Spinnerbait csalinak
Megjelent: 2022. május 28. | Forrás: Szebenyi Péter

Egy gyönyörű tavaszi napon történt amikor a csípős hajnal már a bányató partján talált. Félnapos pergetésre készültem az egyesületünk két legnagyobb bányataván. Célhalak a domolykók voltak így finom pálcákkal és kis csalikkal készültem. Zoltán az operatőr már úton, minden készen áll. Épp a szerelésem ellenőriztem. Fluoro rendben van-e, szálkás-e a fonott, nincs-e letapadva az orsó, pálca sérülésmentes, gyűrűk rendben amikor barátom telefon hívására ...