SONIK TOURNOS XD 8000 ORSÓ
Terhelhetősége
Fárasztás hatékonysága
Távdobáshoz
Sokoldalú használat
Futása
Fékrendszer
Zsinórrakás
Sonik Tournos XD 8000 orsó

A Sonik a céltudatos pontyhorgászat minden szegmenséhez tökéletesen megfelelő eszközöket kínál, nincs ez másképp a távdobások minden igényét kielégítő, Bigpit orsók körében se.

A 8000-es méretű Tournos XD Bigpit változat, sokak igazán kedvelt kiegészítője lesz, akár a GravityXT botokhoz vagy egyéb, akár Sonik bojlis botokhoz választva azt.

Kézbevétel után érződik rajta a kimagasló teljesítmény. 14+1 csapágyas kivitel ami egy mattfekete carbon-kompozit testben lett összekomponálva, tökéletes balanszot alkotva az egész külső dizájnban.

Ideális közepes és nagyobbb kiterjedésű vizekre, ahol bármikor beakadhat egy kapitális hal, felvéve a bevetett csalit, ezzel az orsóval probléma nélkül partra segíthető lesz, egy fotó erejéig.

A fekete eloxált alumínium kivitelű dobnak köszönhetően, nagyobb távolságra is pontosan lehet eszközölni a dobásokat és etetést is, amiben a 2 darab fém zsinórkiakasztó klipsz támogatja az eszközt.

Tökéletes elsőfékes kivitel, ami természetesen gyorsfékkel van ellátva. A hosszabb élettartam mellett, a fárasztások is élvezetesek használatával, teljes kontrollt biztosítva a megakasztott hallal.

A kiváló fékrendszere mellett, a teljesítményét az alacsony oszcilláció is bővíti, aminek köszönhetően betekerés során a zsinórt tökéletesen rendezetten rakja az orsó egymás mellé, ami a maximális távdobások elengedhetetlen követelménye.

Az extrák sorát a Quik-Clik rendszer is kiegészíti..ami megkönnyíti az orsó karjának becsukását, mivel egy mozdulattal lehetővé teszi annak behajtását, minimalizálva a szállítás közbeni sérüléseket. A hajtókar végén igazán masszív, fa fogantyú található, ami masszív fogást biztosít a fárasztások és szerelékek kitekerése során.

A Tournos XD orsók sokéves problémamentes használatot garantálnak minden olyan horgásznak, akik felszerelésük semelyik elemét se szeretnék a véletlenre bízni, akár életük hala megfogása során.

A termékhez tartozó pótdob IDE kattintva érhető el.

 

A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.
A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
SN205-601 SONIK ORSÓ TOURNOS XD 8000 55 790 Ft
- +
Kosárba 800014+1Elsőfék4.9:1Carbon-kompozitAlumínium0.30 mm / 360 m665 g
CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 ORSÓ
20 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
Carp Expert Neo Cast 150+ orsó
20 990 Ft
Részletek
SONIK DOMINATORX 8000RS BIG PIT ORS
36 990 Ft
Részletek
SONIK TOURNOS XD 10000 ORSÓ
59 490 Ft
Részletek
SONIK AVX 10000 SURF ORSÓ
55 790 Ft
Részletek
SONIK SKS BLACK SURF ORSÓ
22 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk