A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT LONG CAST METHOD 6000 ORSÓ
CARP EXPERT LONG CAST METHOD 6000 ORSÓ

Carp Expert LC Method 6000 orsó

Az EnergoTeam CXP szériájának tagja ez a Long Cast Method 6000 nyeletőfékes távdobó orsó. A mai közkedvelt method és feeder technikák minden igényét kielégíti, mindezt LC kivitelben, magyarul távdobó verzióban, amivel az akár 100 méternél távolabbi helyek is elérhetőek, megfelelő dobótechnika és egy jól kiválasztott monofil főzsinór kíséretével. (0,22-0,25mm-es az ajánlott méret)

A megfelelő súlyt lehetővé tevő grafit testben 6+1 csapágy kapott helyet, az áttétele pedig 5.2:1. A könnyed futás mellett, letapadásmentes elsőfékkel lett szerelve az orsó.

A dob és a hajtókar fém anyagból készült, a karon lévő fogó rész pedig megnövelt kialakítású, a nagyobb súlyok kitekerésére is tökéletesen alkalmas lesz az eszköz.

A műszaki jellemzői mellett, hátsó nyeletőfékkel is lett szerelve, mely előnyeit éjszakai horgászatok során is kiemelten élvezhetjük, de univerzális használhatóságából eredően, egy rablóhalas pecán is kitűnő társ lehet a bekapcsolt nyeletőfék. A fém dobon masszív fém kör klipsz található,

Mindent egybevéve, egy jó ár-érték arányú orsóról van szó, ami a method és sima feederes technika minden követelményének teljesen megfelel. Univerzális darab, nyeletőfékének köszönhetően rablóhalazni is ajánljuk.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
Részletek
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft-tól
Részletek
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft-tól
Részletek
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk