CARP EXPERT SMART FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
Súly, kényelem
Sokoldalú használat
Nyeletőfék
Ár-érték arány

Carp Expert Smart Feeder Runner 6000 orsó

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezen Smart szériában kapott helyett a Feeder Runner 6000-es, tökéletes nyeletőfékes változat, mely univerzalitásával, sokak kedvelt eszközévé válhat.

Nyeletőfékes kivitelű orsó, mely megfelelő választás feederes és methodos módszerhez is, de ezt a rendszert a rablóhalas - süllős horgászok is rendkívül kedvelik.

Az akadásmentes futásért 2 csapágy gondoskodik a grafit testen belül. Az alap dob és a stabil fogású hajtókar fémből készült, ellenáll a nagyobb súlyok erőhatásainak, áttétele: 5.2:1. A nyeletőfék mellett, első precíz fékrendszerrel lett ellátva, ami megeflelő beállítás mellett, folyamatosan adagolja a zsinórt fárasztás közben, minimalizálva a halvesztést.

Az alap fém dob mellett, egy grafit pótdob is tartozék az orsóhoz, mellyel egy másik méretű monofil zsinór is kéznél lehet horgászat közben.

Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a horgászattal, hanem azoknak is, akik egy kedvező funkcionalitású orsót szeretnének, elérhető áron.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20754-601 ORSÓ CARP EXPERT SMART FEEDER RUNNER 6000 8 990 Ft
- +
Kosárba 60002Elsőfék + Nyeletőfék5.2:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0,25 mm / 200 m391 g
CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft-tól
Részletek
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ
15 490 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk