A termék jelenleg nem elérhető.
WIZARD BLD SPIN BREAM VILLANTÓ
WIZARD BLD SPIN BREAM VILLANTÓ

Wizard BLD Spin - Bream villantó

Az Energo Team Wizard szériája a rablóhalas, illetve a pergetést favorizáló horgászok igényeire nyújt megoldásokat.

A legújabb pergetésre szánt csalival sincs ez másképp. A fém csaliszéria a BLD Spin nevet kapta, minden igényt kielégítő színvariációkkal, azokon belül is 4 méretskálával jelent meg.

A BLD Spin Bream egy hosszított formájú, vékonyabb keszegekre, küszre emlékeztető forma, mely vízbeérést követően magas rezonanciájával kelti fel a halak érdeklődését. Impozáns színeinek és verető mozgásának hála vállhat a pergetőhorgászok fogós fegyverévé.

Kialakításának köszönhetően nehezebben akad el a kövek között, plusz kétszárú horgokkal van szerelve, ez is minimalizálja az elakadást. (A horgoknak egyforma irányba kell állniuk, ez biztosítja a tökéletes akadást.)

A hátán lévő három furatnak köszönhetően változtatható a felkötése, így másfajta mozgást produkálva. Méreteinek köszönhetően sekélyebb tavaktól a folyóvízi pergetésekig széleskörűen alkalmazható. Ajánlott variáns az összes hazai ragadozóra, méreteinek köszönhetően, a nagyobb tagokkal váratlan bónuszhalak is horogra akadhatnak.

KAMASAKI ECO PILKER
690 Ft
Részletek
ET WIZARD ASP SPINNER
790 Ft
Részletek
WIZARD CHUB SPINNER
690 Ft
Részletek
WIZARD BLD SPIN CARP VILLANTÓ
1 490 Ft
Részletek
DUO DRAG METAL CAST SHOT MŰCSALI
2 990 Ft
Részletek
Ólomtestű wobblerekkel a ragadozók ellen
Megjelent: 2019. október 14. | Forrás: Halmos Mihály

Ha pergetésre adjuk a fejünket, először a legfontosabb eszközöket szerezzük be, mint például a pergetőbotot, orsót, zsinórt és a célhalaknak megfelelőnek tartott műcsalikat. Mint mindennek, ennek is megvan a maga prioritása. Az előbb felsoroltakat azonnal követik a műcsalis dobozok, majd jöhet az igény szerint kiválasztott, praktikus pergető táska. A sort lehetne folytatni a különféle pergető ruházattal, lábbelikkel, halkiemelő alkalmatosságokkal, lip-gripekkel, ...