A termék jelenleg nem elérhető.
LUREFANS DK4 WOBBLER
LUREFANS DK4 WOBBLER

Lurefans DK4 wobbler

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

A DK4 Lipless Crankbait a DoubleKill széria kisebb, 4 centis változata, mely a vertikális csalik között egy kiváló variáns, a Lurefanstól megszokott szuper külső kidolgozásban.

A 40 mm-es verzió a szélessége miatt érdekesnek, esetleg kicsinek tűnhet, de a nagyobb testű ragadozók is megfoghatóak vele.

Belső súlyozása és kialakítása különbözteti meg az egyéb vertikális csalik között. A mozgását már a vízbe való beérkezés után is egy lassabb imbolygás jellemzi, magasabb frekvenciájú rezgésekkel kiegészülve. A bevontatás során szintén egy finom rezgés jellemzi.

A hátán 2 darab fül található, melynél az elsőbe akasztva, a wobbler mozgása visszafogottabb, a hátsóba kötve zsinórunkat, pedig egy intenzívebb mozgás váltható ki vele.

Süllyedés közben is rendkívül aktív a csali, ez a tulajdonsága teszi vonzóvá vertikális felhasználás során is.

Formája és kialakítása miatt, nem veret túl, szuper csali a süllők és csukák horgászata során, de fentebb vezetve a balinok se vetik meg.

SALMO FRISKY
3 590 Ft
Részletek
SALMO FANATIC
3 790 Ft
Részletek
SALMO EXECUTOR
3 790 Ft-tól
Részletek
Salmo Tiny 3cm, S,F
3 390 Ft
Részletek
SALMO PERCH
3 790 Ft-tól
Részletek
SALMO PIKE
3 790 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk