A termék jelenleg nem elérhető.
L&K WINGED JIG
L&K WINGED JIG

A pergetés tipikusan az a horgászmódszer, ahol szinte minden esetben alkalmaznunk kell valami újdonságot!


Lehet ez egy új csalivezetési módszer, vagy egy szokatlan műcsali. Sokszor a horgászat eredményessége múlik azon, hogy a régi gumihalainkat, wobblereinket dobáljuk, vagy éppen bevetünk valami teljesen szokatlant, mint az L&K Winged Jig.

Lukácsi Béla és Dr. Kovács Adrián évről évre gondoskodik arról, hogy a ragadozó halaknak egy perc nyugtuk se legyen a hazai vizeken. Teszik ezt a horgászataik során, és áttételesen az általuk kitalált felszerelésekkel, kiegészítőkkel.

Így van ez legújabb jigfejükkel is, melyet kombinálhatunk gumihalakkal, twisterekkel, és gumiférgekkel, gumigilisztákkal is.

Akasszuk horgunkat a műcsalival együtt a drótozás felső részébe, majd pedig igazítsuk el úgy, hogy az ólom felőli oldalon legyen. Egyaránt használhatunk hagyományos hosszúszárú-, és offset horgokat is.
A zsinór helye pedig legyen a másik oldalon a plexi alján elhelyezkedő drót fül.

A pergetés minden szerelmese meg fogja találni a számára megfelelőt, mivel többféle méretben és súlyban kerül forgalomba, így könnyen optimalizálhatjuk csalinkat folyóvízre és állóvízre egyaránt.

Egyedülálló mozgása még azokat a halakat is táplálkozásra bírja, melyek előtt a nap folyamán csoportosan húztak el a wobblerek és gumihalak tucatjai.


Használjuk bátran, mivel a pergetésben az újdonság jó és talán ez a műcsali fogja meghozni életünk halát!
A lehetőség benne van...

WIZARD SZINTEREZETT CHEBURASHKA
950 Ft
Részletek
L&K FISH HEAD CHEBURASHKA
1 100 Ft
Részletek
KAMASAKI CHEBURASHKA
370 Ft
Részletek
WIZARD STRONG CHEBURASHKA
570 Ft
Részletek
WIZARD MXT ORANGE PRO CHEBURASHKA
690 Ft
Részletek
WIZARD MXT LIME PRO CHEBURASHKA
690 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk