A termék jelenleg nem elérhető.
ZSINÓR L&K ZANDER SPIN FLUO SÁRGA 150M
ZSINÓR L&K ZANDER SPIN FLUO SÁRGA 150M

Nevezhetnénk éjszakai pergető zsinórnak is, mert elsősorban az alkony a hajnal, és természetesen az éjszaka egyik kiváló zsinórja. Az amerikai piacon már régóta alkalmazzák ezt a színt gyenge látási viszonyok között, sokat segít a pontos irány meghatározásában, de a fárasztások alkalmával is óriási segítség, mivel látjuk a pontos irányát annak merre jár a halunk. A zsinór rendkívül kopásálló, és nyúlása is pont ideális a pergetőhorgászthoz. Ha egyszer beleszeret, soha többé nem akar lemondani előnyeiről.

ENERGOTEAM POWER SPINNING MONOFIL ZSINÓR 150M
660 Ft-tól
Részletek
EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED ZSINÓR 200M
1 390 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO T-FORCE SPIN-PIKE 150M
2 650 Ft-tól
Részletek
RAPTURE SPIN CRISTALL ZANDER PERGETŐ ZSINÓR 150M
2 690 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO MAX PLUS LINE SPINNING
1 490 Ft-tól
Részletek
TRABUCCO T-FORCE SPIN-PERCH
2 790 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Apró ragadozók a horgon
Megjelent: 2018. szeptember 20.
Egyre többen ragadnak pergetőbotot és ismerkednek ezzel a kalandos és eredményes módszerrel! A pergetést is érdemes az alapoktól kezdeni, melyhez a sügér horgászata a legjobb választás. Segítségükkel a kezdő pergető horgász is megtapasztalhatja, hogy micsoda élményt adnak ezek az Apró ragadozók a horgon. Horgászat Határok nélkül, Lukácsi Bélával
Magazin 2018 február
Megjelent: 2018. március 01.
  Műsorunkban már a tavasz hangulatában indítunk, ugyanis egy tavasszal is kiváló csalit mutatunk be a Benzár Jelly Bait csalijait melyek az év bármely szakaszában problémamentesen tárolhatunk. A tilalom előtti legutolsó pillanatokat is kihasználtuk, és egy apró de annál agresszívebb halra a sügérre vadásztunk Lukácsi Béla segítségével. A végén pedig megtudhatjuk az Energofish Feeder Team ez évi tervét.