A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR MONO LEADER ELŐKEZSINÓR 10M
BENZAR MONO LEADER ELŐKEZSINÓR 10M

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór

A Benzár széria tagjai kiváló minőségű termékeket vonultatnak fel, megoldást adva a békéshalas horgászok minden igényére.

A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel.

Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egyaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Jó csomótűrési mutatók és kopásállósági rezisztancia jellemzi.

Hétköznapi és versenyhorgászatokra is javasolt termék, 10 méteres kiszerelése igény szerint, akár a hosszúelőkés módszerhez is kellő mennyiségű előke elkészítését garantálja.

ET COMPETITION LEADER 50M
1 660 Ft
250 Ft
Részletek
CRALUSSO ELŐKE PRESTIGE
1 820 Ft
Részletek
CRALUSSO ZSINOR FEEDER ELŐKE
1 770 Ft
Részletek
CRALUSSO ZSINOR FLUORO CARBON
2 800 Ft-tól
Részletek
ZSINÓR CHAMPION LEADER 50M
850 Ft
Részletek
L&K FLUOROCARBON BEVONATOS RAGADOZÓS ELŐKEZSINÓR 10M
1 190 Ft-tól
Részletek
Apró, de annál fontosabb részletek a method horgászatban
Megjelent: 2020. június 30. | Forrás: Ujszászi Dániel

Ebben az írásban viszont nem szigorúan újdonságaink, hanem azok az aprócikkek kerülnek a fókuszba, melyeknek köszönhetően felkészülten várhatjuk a következő horgászatunkat. A „töltögetős” módszerrel – és úgy általában a (ponty) horgászattal – kapcsolatosan kijelenthető, hogy a siker kulcsa sokszor a legapróbb részletekben rejlik. Egy adott vízterületre bárki, bármikor el tud látogatni, azonban az eredményességhez jó néhány dolognak összhangban ...

Match bottal télen
Megjelent: 2020. február 06. | Forrás: Frankó Zoltán

Az éghajlatváltozás, az elmúlt évek enyhe telei négy évszakossá tették a békés halak horgászatát, leginkább dévérkeszegre és pontyra horgászom ebben az időszakban. Nekem erre 2-3 órányi idő is elegendő, így munka után bátran elindulok egy közeli vízre. Van néhány fontos tényező, amihez alkalmazkodni kell annak, aki télen szeretné becserkészni a keszegeket, kárászokat, pontyokat. Talán a két legfontosabb a nappalok rövidsége és a pillanatnyi időjárási ...

Dunai feederes praktikák
Megjelent: 2020. február 05.
Benzár Zsolt és Szabó Bence együtt látogattak el a Dunára, ahol egy rendkívül agyalós, ugyanakkor fantasztikus fogásokban gazdag napot tölthettek el. Nem volt egyszerű dolguk a srácoknak, hiszen a pálya meglehetősen akadós volt, így jó néhány halat veszítettek, mire minden apró részlet a helyére került és végre beindulhatott a halfogás! A Duna több halfaj képviselőjével is megajándékozta a fiúkat, hiszen márnát, koncért és domolykót is fogtak ezen a rövid, reggeltől szürkületig tartó pecán. Különleges végszerelékekből és folyóvízi praktikákból nem lesz hiány a filmben!
A holtág ezüstös lakói
Megjelent: 2019. május 09.
Második legnagyobb folyónk, a Tisza számos holtágat hagyott hátra a folyószabályozást követően. Szabó Bence ezúttal a Szegedtől délre található holtág rendszer Lisztes nevű szakaszára látogatott el, ahol egy ízig vérig tavaszias kárászhorgászatban volt része. No, a holtág lakói nem adták ám magukat könnyen, de néhány apró fortélynak köszönhetően sikerült belőlük szép számmal fogni! 
Energofish Magazin - 2019 március
Megjelent: 2019. március 28.
Óriási választékkal és teszthorgászaink kedves tanácsaival kápráztattuk el a FeHoVa kiállítás közönségét. Benzár Zsolt mutatja be boszorkánykonyhájának legújabb darabjait A method feeder csalikat és az Allround bolognai botokat. A tavaszi zsinórcsere fontosságát hangsúlyozza szabó Bence. Élesben teszteljük a method eggs csalikat. Lukácsi Béla pedig egy praktikus merítőhálót mutat be.
Olt völgyi kalandok
Megjelent: 2018. február 15.
Az Olt folyóban, jellemzően a felső vízfolyások halai laknak, mint például a márna vagy éppen a paduc. Ezeket a vizeket azonban nem egyszerű meghorgászni, Benzár Zsolt, most két módszerrel horgássza meg az olt folyó vízét, amelyekkel nem is az apróbb halakat tudta horogra csalni.