A termék jelenleg nem elérhető.
HALDORÁDÓ DART METHOD KOSÁR
HALDORÁDÓ DART METHOD KOSÁR

Haldorádó Dart method kosár

Túlzás nélkül állítjuk, hogy a nagytávolságú method feederezés specialistái a magyar horgászok, látva a többi nemzet horgászatát. Ennek kifejezetten nagy kultusza van hazánkban és a horgászok döntő többsége könnyedén dob, akár 100 méter feletti távokba is method kosárral. Ehhez megvannak a megfelelő botjaink, orsóink és kosaraink.

Az új Dart method feeder kosár is egyértelműen ezt a célt szolgálja! A kisebb L-es méret kifejezetten ajánlott a finom, pontos középtávú, azaz 60-80 méteres horgászatokhoz, míg az XL-es méret pedig 80 méter feletti távok könnyed eléréséhez. Hol lehet ennek a vége? Határ a csillagos ég, de nagyban függ a használt felszereléstől és horgász dobótechnikájától, hogy végül meddig repül.

A kosarak jól átgondolt kialakítása és precíz tervezése biztosítja, hogy rendkívül erős lendítés mellett is megmaradjon ezekben az etetőanyag, ezt az alsó + felső korlát és az oldalperem garantálja. Nagyméretű csalik is belehelyezhetők és a horog is nagyon nehezen akad bele. A vezetőszár, végén 4 lapkával, nagyon stabillá teszi a repülést. Még erőteljes oldalszélben is, sebészi pontossággal lehet ezekkel dobni. Fontos megemlíteni, hogy ez a kosár egyetlen anyagból van kiöntve , a vezetőszár sem ragasztott, így elképzelhetetlen, hogy lecsússzon róla.

Nagyon-nagyon stabil, masszív darab mindegyik, és emellett nagyon precíz és szép az öntése mindegyiknek. Sehol egy sorja vagy megfolyás, egyszerűen igényes és jól megcsinált kosarak, amelyek csak azt tudják, amire kitaláltuk őket! Ezek a Long Cast kosarak gumis töltőjéhez vannak optimalizálva.

CARP EXPERT METHOD KOSÁR SZETT
2 190 Ft
Részletek
DRENNAN FLAT FEEDER METHOD KOSÁR
1 590 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ METHOD FLAT FEEDER KOSÁR
1 949 Ft-tól
Részletek
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
Részletek
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 190 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk