BENZÁR CLASSIC MINI METHOD KOSÁR

Benzár Classic Mini Method kosár

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék részét képző kosárra is érdemes figyelmet fordítani. 

Az új Benzár Classic Mini method kosár akár a partközeli vagy kereső feederes pecákhoz is tökéletes alternatívát nyújt, méretskálájának köszönhetően. 

Bármely, a method technikával alkalmazott és közkedvelt csalihoz tökéletes megoldás, legyen szó waftersről, popupról vagy bármilyen süllyedő csaliról, sőt a legújabb Expanda pelletekkel is tökéletes összhangot képvisel.

A Classic Mini mérete miatt, akkor is megfelelő alternatívát jelent, mikor a halak finoman vagy alig táplálkoznak és azokat csak egy kis mennyiségű, de prémium etetőanyaggal lehet a csali közelébe terelni. A ponty mellett, keszeg-kárász és kisebb halak horgászatához is jó opció.

Áramvonalas kialakítása rendkívül jó dobhatóságot eredményez, kis mérete ellenére is.

Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a szériát, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Felület Anyaga Kiszerelés
58605-045 BENZÁR CLASSIC MINI METHOD KOSÁR 45G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 080 Ft
- +
Kosárba Classic Mini Method45 gFestettÓlom + műanyag1 db/csomag
DRENNAN FLAT FEEDER METHOD KOSÁR
1 590 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ METHOD FLAT FEEDER KOSÁR
1 949 Ft-tól
Részletek
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
Részletek
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 390 Ft-tól
Részletek
CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA
340 Ft
Részletek
Mini kosarak a method horgászatban
Megjelent: 2020. szeptember 05. | Forrás: Frankó Zoltán

Amint megkaptam az új Benzár Classic Mini Method Feeder kosarakat, kerestem az alkalmat, mikor próbálhatom ki őket! A napokban aztán végre sikerült egy délelőttre szabaddá tenni magam. Helyszín gyanánt a választásom a csanádpalotai Zápor-tóra esett. Ez egy kicsi, egy hektáros, de nagyon intenzíven telepített és horgászott tó. Sok kárász, kisebb-nagyobb pontyok, amurok lakják, többségük már jól ismeri a horgot, ezért nem árt finomkodni, ha sok kapást szeretnénk. Miattuk ...

Megérkeztek az új Benzár Feederek!
Megjelent: 2020. augusztus 25. | Forrás: Szabó Bence

Végre, végre, végre! Hosszú hónap munkájának mára kézzel fogható lett az eredménye, hiszen az elmúlt hetekben megérkeztek az új Benzár feeder botok! Korszerű, a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelő pecák születtek, melyek komplett szortimentje, meglátásom szerint teljes mértékben lefedi a hazai horgászvizek jelentette igényeket, ugyanis nem nagyon tudok olyan tavat, folyót vagy holtágat mondani, amely ne lenne megoldható e botok valamelyikével. Ebben ...

Energofish Magazin 2020 november
Megjelent: 2020. november 25.

A mostani magazinban a pergetés terén az állóvízi süllőpergetés lehetőségeit mutatjuk meg. A legújhab Benzár orsót is megismerhetjük. A téli Method horgászat alkalmazására is adunk tippeket. A busahorgászat mára rendkívül népszerű lett ehhez ad tanácsokat Szilvási Szilárd.