BENZAR METHOD EGG

A folyamatos teszteknek és fejlesztéseknek hála 2019-ben forgalomba került egy abszolút formabontó, igazán semmihez sem hasonlítható új csali, a Benzár Method Egg! Hogy mitől különleges ez a termék, mivel tud többet, esetleg mást, mint a többi csali? Nézzük őket sorban! 1. Olyan élénk színnel rendelkezik, ami a hagyományosnak tekinthető, bojli alapanyagú csalik esetében egyszerűen kivitelezhetetlen gyártási szempontból. 2. Állaga semmihez sem hasonlítható, zselés, rendkívül rugalmas, így a csalitüske mellett a horogra is könnyedén feltűzhető a csali! 3. Aromanedves felülete miatt a vízbeérkezést követően azonnal működésbe lép, így csalogató hatása sokkal intenzívebb, mint egy átlagos pelletnek, minibojlinak! 4. Nem kizárólag a felülete, hanem a teljes anyaga aromázott, így nem csak intenzív, hanem hosszan is tartó a csalogató hatása. 5. Bár a tojások lebegők, felhajtóerejük úgy lett beállítva, hogy a kisebb horgokat sem emelik fel teljes előkehosszban! Különleges? Nem kérdés! Fogós?Horgászaink már tudják, hogy mennyire! Próbáld ki te is, hiszen ilyen csalival még garantáltan nem találkoztak a halak!

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Méret Szín Jellemző Kiszerelés
98980-213 BENZAR METHOD EGG 12MM EPER 60ML PIROS (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 390 Ft
- +
Kosárba 23166.67 Ft/L Method Egg10-12 mmPirosEper60 ml
TECHNOPUFI NATÚR ÉS SZÍNES
250 Ft-tól
240 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT SILICORN
990 Ft
Részletek
Carp Expert Soft Maggot Gumicsonti Mini
390 Ft
Részletek
BENZAR JELLY BAITS
1 100 Ft
765 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ SPÉCI CORN
1 490 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ SPÉCI CORN MEGA
1 990 Ft
Részletek
Törpeharcsás vizeken
Megjelent: 2020. szeptember 01. | Forrás: Szabó Bence

Sajnos hazánkban számtalan olyan horgászvíz van, melyben hemzseg a törpeharcsa. Ezek a szúrós kis ördögök mindent, de tényleg mindent felfalnak, a gyomruk szinte feneketlen, emellett testükhöz képest a szájuk is hatalmas, így kis méretük ellenére a nagyobb csalikat is gond nélkül be tudják kebelezni. Emiatt nagyon nincs egyszerű dolgunk, ha szeretnénk őket kikerülni. Fokozottan igaz ez azokon a vizeken, ahol az egyéb, számunkra kívánatos halak – pontyok és amurok ...

Hideg vízi method horgászat
Megjelent: 2020. január 08. | Forrás: Szabó Bence

A tél beköszöntével jelentős változások figyelhetők meg a vízpartokon, hiszen a fák koronája megritkult, emellett a halak aktivitása is csillapodik, egyre nehezebb dolgunk van akkor, ha igazán jót szeretnénk pecázni. Felértékelődnek azok az apróságok, melyek jelentősége nyáron kevésbé domborodik ki. Ilyenek a horog, de legfőképpen annak mérete, az előke, a csali felkínálásának módja, illetve az etetőanyag állaga, amelyek kivétel nélkül fontos lépések az ...

Újdonság a method kosarak között
Megjelent: 2019. november 30. | Forrás: Szabó Bence

A method technika népszerűségének egyik kulcsa az egyszerűsége, hiszen az eredményes műveléséhez szükséges eszközök köre lényegesen szűkebb, mint a többi finomszerelékes módszer esetében. Vannak azonban olyan aprócikkek, kiegészítők, amelyek vonatkozásában kulcsfontosságú, hogy minden a helyén legyen. Ilyen például a kosár, hiszen mégiscsak ez a lelke a „töltögetős" stílusnak. Fontos, hogy olyan súlyú, méretű és bordázatú modellt válasszunk, ...

Energofish Magazin - 2019 június
Megjelent: 2019. június 20.
Bemutatunk mai adásunkban egy olyan orsót, amelybe egy   elektromos kapásjelzőt építettünk be. Igazi újdonság a dupla csalitüske! Szabó Bence ezt az egyszerű, de nagyon eredményes kiegészítőnek a használatát ismerteti. Tovább bővült a wizzard termékek palettája, Halmos Mihály egy olyan pergetőbotot mutat be, amit akár utazásainkon is magunkkal vihetünk. Új rovat mutatkozik be műsorunkban! Bokor Károly szakíró, természetesen a ragadozóhalak horgászatához ad hasznos tanácsokat. A nagypontyhorgászok kedvence lehet a THE ONE starter kit, amely többféle csalit és etetőanyagot tartalmaz. Ezeknek a tulajdonságait Paál Norbert ismerteti.
Energofish Magazin - 2019 március
Megjelent: 2019. március 28.
Óriási választékkal és teszthorgászaink kedves tanácsaival kápráztattuk el a FeHoVa kiállítás közönségét. Benzár Zsolt mutatja be boszorkánykonyhájának legújabb darabjait A method feeder csalikat és az Allround bolognai botokat. A tavaszi zsinórcsere fontosságát hangsúlyozza szabó Bence. Élesben teszteljük a method eggs csalikat. Lukácsi Béla pedig egy praktikus merítőhálót mutat be.
Energofish magazin - 2019 február
Megjelent: 2019. február 28.
Bemutatjuk az egyik legújabb csali különlegességünket, Lukácsi Béla a Salmo freedriverrel fog süllőt. Paál Norbert a The One felhasználásához ad tanácsokat és lékről is horgászunk egy keveset.
Egy víz két technika
Megjelent: 2019. február 14.
A Budapest környéki intenzíven telepített tavakon, bár a halfogás nem nehéz, mégis esetenként alaposan meg kell küzdeni minden kapásért. Bence ebben a filmben két olyan technikát mutat be, amelyek a nehezebb napokon is rendkívül eredményesek tudnak lenni. Az egyik a ragasztott csontival történő horgászat, míg a másik a method technika egyik legfinomabb válfaja. 
Energofish magazin - 2019 január
Megjelent: 2019. január 31.
A tavasz közeledtével, természetesen már minden horgásznak pezseg a vére. Mi is így vagyunk ezzel, de már a felkészülés jegyében új termékeinkről is ízelítőt adunk. Ez mellet egy igazi élménypecába is betekinthetünk, Benzár Zsolt segítségével.