A termék jelenleg nem elérhető.
BOT BENZAR ELITE MATCH
BOT BENZAR ELITE MATCH

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

A bot parabolikus akcióval rendelkezik, így a nagyobb halak kirohanásait is jól kezeli. Tökéletesen kidolgozza azokat, sok esetben még az orsó fékje sem fog megszólalni.

A kiváló minőségű, kikönnyített SIC gyűrűsor lehetővé teszi az egészen vékony zsinórok használatát is, de pontyozáshoz ajánlott a 0,16-0,18 milliméteres főzsinór.
Keszegezéshez bátran használhatunk vékonyabb zsinórokat, egészen 0,12 milliméteres vastagságig.

Haladó horgászoktól kezdve egészen a versenyhorgászokig, mindenki megelégedéssel használhatja ezt a horgászbotot.

CARP EXPERT TELEMATCH BOT
23 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT UNI MATCH BOT
18 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER MATCH BOT
13 990 Ft-tól
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'
19 990 Ft
Részletek
DELPHIN LEGIA MATCH BOT
22 990 Ft-tól
Részletek
DELPHIN DRAMA MATCH BOT
23 124 Ft-tól
Részletek
Match bottal télen
Megjelent: 2020. február 06. | Forrás: Frankó Zoltán

Az éghajlatváltozás, az elmúlt évek enyhe telei négy évszakossá tették a békés halak horgászatát, leginkább dévérkeszegre és pontyra horgászom ebben az időszakban. Nekem erre 2-3 órányi idő is elegendő, így munka után bátran elindulok egy közeli vízre. Van néhány fontos tényező, amihez alkalmazkodni kell annak, aki télen szeretné becserkészni a keszegeket, kárászokat, pontyokat. Talán a két legfontosabb a nappalok rövidsége és a pillanatnyi időjárási ...

Hogyan kerüljük el a törpeharcsát?
Megjelent: 2018. március 15.
  Sokaknak okoz dilemmát egy törpés vízen hogyan is lehet elkerülnia törpeharcsát? Nos nem lehetetlen az Energofish két horgásza most egy törpével teli vízen pontyozik. Hogy megmutassák nem a módszeren, hanem az etetési taktikán múlik sok ezért az egyikük úszós bottal a másikuk pedig feeder bottal horgászik, és megpróbálja elkerülni a szúrós kis ördögöket, a törpeharcsákat.