CARP EXPERT TIGRISMOGYORÓ NATÚR

Carp Expert Tigrismogyoró

A nagypontyok kedvenc csemegéje. A horog köré szórva elsősorban a nagyobb testű pontyokra számítva lehetünk eredményesek.

Csalizásra is felhasználható, de érdemes a Carp Expert csalizómagok közül választani egyet a horogra.

Már az 1980-as években kimutatták a gumók glükóz (szőlőcukor) és xilóz tartalmát. További fontos összetevői: A, D2, E, B1 vitamin; ásványi anyagok és néhány hasznos enzim. Olajban, fehérjében és cukorban gazdag.

Felhasználási módjai:
- Válogatott szemeit horogra tűzve
- Horog mellé felfűzve, akár magában, vagy kombinálva bojlival
- Etetésre tökéletes
- Áztatva, dipelve Olyan helyeken is sikert hoz, ahol a törpeharcsák egy másodperc alatt szétdarálják a halibut pelletet, vagy bojlit.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Ízesítés Kiszerelés
98010-049 CARP EXPERT TIGRISMOGYORÓ NATÚR 800 G 2 190 Ft
- +
Kosárba 2737.5 Ft/KG TigrismogyoróNatúr800 g
CARP EXPERT KUKORICA
1 290 Ft
Részletek
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
1 590 Ft
Részletek
CARP EXPERT NATÚR KENDER
2 190 Ft
Részletek
TÍMÁR MIX PÖRKÖLT ŐRÖLT KENDERMAG
2 690 Ft
Részletek
CARP EXPERT ETETŐ MIX
1 190 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT FŐTT KUKORICA
990 Ft-tól
Részletek
Nem várt vendég
Megjelent: 2023. október 21. | Forrás: Heincz András

Egy jól összehangolt felszerelés olyan fontossággal bírhat, mint a kellően megválasztott csali. Hiszen hiába a legfurfangosabban felkínált ínyenc falat, ha a szettünk nem alkalmas a célhalat szákba terelni. Véget értek a családi nyaralások, és megrögzött pecásként a szép közös élményeket természetesen részben vízparton, horgászbottal a kezünkben szereztük, de azért nem ugyan az a nyüzsgésben eltöltött tengerparti pergetés, mint a jól megszokott nádfal ...

Rózsa-szigeti élménybeszámoló – Kora őszi RSD peca
Megjelent: 2023. január 28. | Forrás: Zytka Róbert

Tavasszal egy horgászatom során szóba elegyedtem egy kedves idős úrral, akitől életemben először hallottam a Tass-Makád között fekvő Rózsa-szigetről. Az úr állítása szerint fantasztikus horgászparadicsom kora tavasztól – késő őszig, így mindenféleképpen ajánlotta, hogy ha több napos pecát tervezek társasággal, akkor érdemes ellátogatnunk a Rózsa-szigetre. Az úr lelkesedése felkeltette a figyelmem, és elkezdtem információkat gyűjteni a Rózsa-szigeten ...

Egyéjszakás kaland a Pilismaróti-öbölben - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.

A Pilismaróti-öböl az egyik legnépszerűbb horgászvíz hazánkban, hiszen mérete és halfaunája miatt szinte minden módszer szerelmese megtalálja itt a számítását. Bence ezúttal egy háromnaposra tervezett, végül azonban a vízállás miatt egyéjszakásra redukálódott horgászaton vett itt részt, melynek fókuszában a pontyok álltak. Hogy mire jutott Bence az egyetlen éjszaka alatt? A videóból kiderül!

Csurgó nagypontyai - 2. rész
Megjelent: 2019. november 13.
A film második részéből kiderül, hogy mi történt a Fehérvárcsurgói-víztározón Bencével az éj leple alatt, na meg a horgászat második napján! A türelem és a kitartás, ha némi szerencsével is párosul, fantasztikus élményekben lehet részünk egy ekkora vízen is. Hatalmas izgalmakra van kilátás, hiszen a horgászat java még csak most jön! Nagytestű pontyokból nem lesz hiány! 
Csurgó nagypontyai - 1. rész
Megjelent: 2019. november 07.
A fehérvárcsurgói Víztározó messze földön híres nagypontyait vette üldözőbe ezúttal Szabó Bence. A tározó nem egy tipikus feederes pálya, hiszen a bojlis technika és a behúzós horgászat az, ami itt igazán eredményre vezet. Ennek ellenére kellő felkészültséggel, kitartással és némi szerencsével fantasztikus horgászatban lehet része az embernek feeder bottal is ezen a hatalmas vízen! Hogy Bence mit fogott az itt eltöltött másfél nap alatt? A filmből kiderül! ;)  Az első részben a horgászat első napjának részleteibe nyerhet minden érdeklődő betekintést, az egy hét múlva megjelenő második részben pedig jön a folytatás, a finálé!