A termék jelenleg nem elérhető.
L&K SPINBLADE BALIN PERGETŐ SZETT
L&K SPINBLADE BALIN PERGETŐ SZETT

L&K SpinBlade Balin pergető szett

Balinos SpinBlade és Ryobi orsóval kiegészített szettünket Lukácsi Béla ajánlásával raktuk össze, melynek minden eleme tökéletes választás egy élménydús sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, bot, orsó és csali is megtalálható ebben az összeállításban, egy grátisz halkiemelő fogóval.

A szett gerincét egy Light 10-30 grammos SpinBlade alkotja, melynek a blankja az előző változatokhoz hasonlóan, prémium IM12-es gyűrt karbon, mely a végletekig terhelhető, tökéletesen karikába hajló terméket eredményez, mellyel a műcsalik minden rezzenése tökéletesen követhető és érezhető.

Az Ecusima 4000-es változata a Ryobi orsócsalád egyik legnépszerűbb darabja. Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel, akár balinos pergetés esetén sem okoz csalódást. Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervízelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek. A szett részét képző L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

Végül pedig 1 db szuper balinos Wizard Slice is került pergető szettünkbe, egy grátisz kiemelő fogóval, ami többféle parti viszony között segítség lehet a ragadozók kivételéhez.

A szett tartalma:
- L&K SpinBlade 240 Light 10-30 g pergető bot
- Ryobi Ecusima 4000 orsó
- L&K Fine Braid 0,08 mm 150m fonott zsinór
- Wizard Mini halkiemelő fogó
- 1 db Wizard Slice

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk