A termék jelenleg nem elérhető.
RIDGEMONKEY VRH300 HEADTORCH USB TÖLTHETŐ FEJLÁMPA
RIDGEMONKEY VRH300 HEADTORCH USB TÖLTHETŐ FEJLÁMPA

RidgeMonkey VRH300 Headtorch USB tölthető fejlámpa

A RidgeMonkey VRH300 USB-vel újratölthető alapos és aprólékos tervezése miatt tökéletes eszközzé és választássá teszi az eszközt kifejezetten horgászatra, de kempingezéshez- túrázáshoz is maximálisan ajánlott.

A fejlámpa háza masszív, gumírozott bevonattal lett ellátva, teljesen vízálló kivitel.

A biztosított nagy fényerő mellett a modell különlegessége, hogy a hagyományos fehér fényen kívül élénk zöld fénnyel is világít. A zöld fény élesebb kontúrokat biztosít, kevésbe bántó a szemnek – ez éjjel kifejezetten hasznos funkció.

A 2000 mAh teljesítményű beépített akkumulátornak köszönhetőn egy töltéssel akár 90 órát is kibír. Hagyományos USB töltővel tölthető, a töltöttség állapotát pedig egy 4 lépcsős led jelzi. Praktikus megoldás a fejegység mindkét oldalán lévő ki-be kapcsoló gomb, így bárhogy vesszük fel, mindig kézre áll a bekapcsoló gombja.

Specifikációk:

- 50-200 Lumen fényerő

- Fehér ill. zöld színű fényforrás

- Dönthető adapterrel

- IP64 por és vízállóság

- 4 órás töltési idő

- Üzemidő: max. 90 óra (fényerőtől függően)

- Lámpa méretei: 4x65x52 mm

- Elasztikus pánt hossza: 55-65 cm

OUTDOOR NEPTUNE 3 LEDES FEJLÁMPA
1 990 Ft
Részletek
ET Outdoor Mars elemes fejlámpa 3W
2 190 Ft
Részletek
ET Outdoor Uranus elemes fejlámpa 3W
1 990 Ft
Részletek
ET Outdoor Venus akkus fejlámpa
7 290 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO USB TÖLTHETŐ MOZGÁSÉRZÉKELŐS FEJLÁMPA
5 290 Ft
3 700 Ft
Részletek
DELPHIN RAZOR USB FEJLÁMPA
6 890 Ft
Részletek
RidgeMonkey termékek Magyarországon
Megjelent: 2020. október 17. | Forrás: Csörgő Tamás

A RidgeMonkey® cég 2014 elején alakult, mely egy azonos gondolkodást képviselő horgászok kisebb csoportjának ötletéből született, ami arra törekedett, hogy olyan intuitívan átgondolt termékeket hozzanak forgalomba, amelyek változást hoznak. A vezető és alapító Paul Getty volt, plusz Gareth Evans és Jay Cater. Igazán rövid idő alatt a vállalat alapötletéből többcsatornás kiskereskedővé nőtték ki magukat, ez kiváló minőségű és a széles választékot ...

RidgeMonkey – A pontyhorgászat egy magasabb szintje
Megjelent: 2020. július 10. | Forrás: Őze Dániel

"Csakúgy, mint ahogy a főemlősök alapvető szerepet játszottak evolúciónk történetében, úgy igaz, hogy a RidgeMonkey alapító szerepet játszott a pontyhorgászat világának fejlődésében és mindezt alig öt év alatt!" - RidgeMonkey- A RidgeMonkey® cég 2014 elején alakult, mely egy azonos gondolkodást képviselő horgászok kisebb csoportjának ötletéből született, ami arra törekedett, hogy olyan intuitívan átgondolt termékeket hozzanak forgalomba, amelyek ...