A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT FEEDER FASTLOCK OVÁL GYORSKAPOCS
CARP EXPERT FEEDER FASTLOCK OVÁL GYORSKAPOCS

Carp Expert Feeder Fastlock ovális gyorskapocs

Modern tervezésű, praktikus gyorskapocs, mely az alábbiak okán vált a feederezők kedvencévé:

- Kis méretű, ám mégis könnyen kezelhető.
- Gyors szerelék cserét tesz lehetővé, ami valljuk be nem csak versenyen, hanem egy mindennapi peca alkalmával is jelentőséggel bír.
- Kiváló minőségű anyagokból készül igényes kivitelezéssel, mely nem sérti meg zsinórunkat, így nyugodtak lehetünk a fárasztás során, hogy nem fog elszakadni a zsinórunk.

A korábbi zacskós megoldások helyett praktikus, visszazárható dobozban kerül forgalomba, mely a tárolás szempontjából felbecsülhetetlen.

Egy apró kiegészítő két végszerelék elemet helyettesít egymagában. A Carp Expert Feeder gyorskapoccsal (gömbös, hosszúkás, vagy ovál kivitelben) készített szerelékünk alapesetben csúszó, így kevésbé kelti fel a halak gyanakvását kapáskor, mivel "szabadon" mozog, minimális ellenállást tapasztalnak.

DRENNAN POWERGUMM
3 590 Ft
Részletek
GUBANCGÁTLÓ FEKETE 25CM
390 Ft
Részletek
CARP EXPERT CSALIKARIKA 7MM
490 Ft
Részletek
CARP EXPERT Z CSALIGUMI 15MM
490 Ft
Részletek
CARP EXPERT CSALIGUMI 25MM
490 Ft
Részletek
CARP EXPERT CSALIGUMI UNIVERZÁLIS
490 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Feederrel az amurok ellen
Megjelent: 2018. július 04.
A method horgászat kapcsán elsősorban a pontyok jutnak eszünkbe. Nem véletlen, hiszen hazánkban a pontyhorgászat a legnépszerűbb. A methodos pontyozás közben azonban adódik némi járulékhal, mint a nagy dévér, vagy éppen az amur. De mi van akkor ha a járulék hal helyett célhal lesz. Benzár Zsolt, egy methodos amurozás szépségeit mutatja be nekünk.