OUTDOOR SOLAR KEMPINGLÁMPA

Outdoor Solar kempinglámpa

A Solar egy nagyon ötletes, ledes lámpa, mely akár normál elektromos hálózatról, USB kábellel, plusz a tetején elhelyezett napelem segítségével is tölthető. ha a belső akkumulátora lemerülne, akkor pedig 3 darab AA elemmel is használatba vehető. A 900 lumenes fényerő tökéletesen elég arra, hogy horgászhelyünk közvetlen környezetét teljesen megvilágítsa. 

Technikai paraméterei:  - Az alap belső akkumulátorral legalább 12 óra az élettartama, fokozatkapcsolóval nem rendelkezik az eszköz. (A fénytest teleszkóposan kihúzható, ezzel kapcsol be a termék)


- USB-ről, az USB adapter kapacitásától függően 3-5 óra alatt tölt fel. - napelemes töltésnél szintén ilyen idővel kell számolni.

- Plusz ha a belső akkumulátor lemerült, használható 3 darab AA elemmel is (nem tartozék).

- Súly: 288 gramm

- Szélessége: 8,5 cm

- Mélysége 8,5 cm (kerek forma)

- Magassága: 13 cm - kihúzva: 19 cm

Horgászathoz vagy bármilyen szabadidős kültéri tevékenységhez tökéletesen használható kiegészítő, mely az éjjeli pecákon is tökéletes társ.

Solar használati útmutató
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Jellemző
74991-015 ET Outdoor Solar kemping lámpa 5 190 Ft
- +
Kosárba Solar8,5x13-19 cm900 Lumen, Napelemes + USB töltővel
CAMOR LED-ES ELEMLÁMPA KARABÍNERREL
1 350 Ft
790 Ft
Részletek
OUTDOOR VECTOR KEMPING LÁMPA
2 790 Ft
Részletek
JAF ELEMLÁMPA USB POWER 3W
10 410 Ft
8 390 Ft
Részletek
RIDGEMONKEY BIVVY LITE PRO IR SÁTORLÁMPA
22 590 Ft
Részletek
RIDGEMONKEY BIVVY LITE ELITE IR VIZÁLLÓ SÁTORLÁMPA
28 990 Ft
Részletek
RIDGEMONKEY MULTI LITE PLUS TÖLTHETŐ LÁMPA
24 190 Ft
Részletek
Match bottal télen
Megjelent: 2020. február 06. | Forrás: Frankó Zoltán

Az éghajlatváltozás, az elmúlt évek enyhe telei négy évszakossá tették a békés halak horgászatát, leginkább dévérkeszegre és pontyra horgászom ebben az időszakban. Nekem erre 2-3 órányi idő is elegendő, így munka után bátran elindulok egy közeli vízre. Van néhány fontos tényező, amihez alkalmazkodni kell annak, aki télen szeretné becserkészni a keszegeket, kárászokat, pontyokat. Talán a két legfontosabb a nappalok rövidsége és a pillanatnyi időjárási ...

TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet pontyhorgászoknak
Megjelent: 2019. december 09. | Forrás: Őze Dániel

Egy igazi, akár bojlis pontyhorgásznak nem egyszerű feladat meglepetést kitalálni abban a rengetegben, ami ezt a módszert körbe öleli, így a szakmai részét ennek a technikának, ami az aprócikkek, horgok és végszereléki elemeket jelenti, én úgy gondolom, rá kell hagyni közös szinergiában a profi horgászokra. De, ennek a technikának is természetesen vannak olyan szükségelemei, melyeket bárki ki tud választani. Egy kis inspirációt és segítséget adva, 10 termék kerül ...