CARP EXPERT PINK PONTYBÖLCSŐ

Carp Expert Pink pontybölcső

A mostani legpopulárisabb trendeknek és igényeknek eleget téve, az egyik legcsajosabb kivitelű Pink szériánkat is bővítettük, így született meg ez a maximálisan csajos pontybölcső!

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk bölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

A Carp Expert Pink pontybölcső méretének és kellően magas oldalának köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban esetleg a földre kerüljön.

Az alsó része hálós kialakítású, így a halak fotózása és partra segítése után, rendkívül gyorsan szárítható.

A Carp Expert Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció. Az bölcsőhöz passzoló színben kapható horgászbot, botzsák és egyéb kiegészítők is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében.

Ajándéknak is tökéletes termék.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret
73756-606 CARP EXPERT PONTYBÖLCSŐ PINK 21 990 Ft
- +
Kosárba Pink pontybölcső50x105 cm
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
Részletek
CZ PONTYMATRAC ÉS MÉRŐZSÁK 105X124CM
9 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
Részletek
CARP ZOOM ÁLLVÁNYOS PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
CARP ZOOM STANDART PONTYMATRAC 100X60 CM
4 190 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk