A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT COMFORT PONTYBÖLCSŐ
CARP EXPERT COMFORT PONTYBÖLCSŐ

Carp Expert Comfort pontybölcső

A halak védelmének lépései a szakáll nélküli horog, a kíméletes fárasztás a szájfertőtlenítő és nem utolsó sorban a pontymatracok, bölcsők használata. A hagyományos pontymatracok is komoly előrelépést jelentettek ebből a szempontból, hiszen megfelelő nedvesítés mellett megóvták a halak nyálkarétegét és a szivacsos anyagnak köszönhetően nem verték össze magukat.

Ezt új szintre emeli a Carp Expert Comfort pontybölcső, mely az alábbi tulajdonságaival vívja ki a horgászok elismerését és a halak nem hallatszó köszönetét:

1. Keretének felső magassága 40 cm! Ez tökéletes magasság ahhoz, hogy mellé térdelve, vagy guggolva kényelmesen elvégezhessük a horogszabadítást és a fertőtlenítést. A fotózáshoz kényelmes belőle kivenni a halat, és biztonságban is tarthatjuk, mivel, ha mégis kiugrana a kezünkből, közvetlen alatta ott van a bölcső, így nem esik nagyot, csak szépen belesimul a bölcső aljába.

2. Hatalmas méretekkel rendelkezik! 120 cm hosszú és 80 cm széles, így a világ legnagyobb pontya, de a kisebbekből 2-3 is elfér benne kényelmesen, akár egy fotó erejéig. Váza 25 mm átmérőjű, könnyű, ám mégis nagyon erős fém cső váz. Összecsukható, így könnyen szállítható. Összecsukott méretei: 60x80x18 cm.

3. Felső kerete párnázott borítással rendelkezik, így nem ütjük meg a halat, egy-egy esetlen mozdulat alkalmával. Gyöngyvászon alja és borítása gyorsan szárad, strapabíró. Az alj két végén hálós anyagban végződik, így ki tud folyni belőle a felesleges víz. Varrásai erősek és strapabíróak.

Ha fontos a halak védelme és tiszteletben tartjuk ellenfelünket, válasszuk a Carp Expert Comfort pontybölcsőt!

CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
Részletek
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
Részletek
CZ PONTYMATRAC ÉS MÉRŐZSÁK 105X124CM
9 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
Részletek
CARP ZOOM ÁLLVÁNYOS PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
Ismeretlen vizeken – A Sajókeresztúri Horgásztó
Megjelent: 2021. január 05. | Forrás: Szabó Bence

December minden bizonnyal legszebb napja volt az advent második vasárnapját megelőző szombat, azaz december 5-e. Az időjósok szikrázó napsütést, kellemes, már-már tavaszias 10-15 Celsius fokos nappali hőmérsékletet jósoltak, így nem volt kérdés számomra, hogy mivel töltsem ezt a napot. Természetesen horgászni indultam, ráadásul meglehetősen korán, hiszen hajnali 5-kor már a kocsiban ültem és egy számomra ismeretlen vízterület, a Sajókeresztúri Horgásztó irányába ...

Halvédelem Carp Expert módra!
Megjelent: 2020. október 24. | Forrás: Kubuk Dániel

Kedves horgásztársak! Manapság szerencsére a legtöbb horgásztavon már alapvető elvárás a halakkal való kíméletes bánásmód. Ez nem csak a kimondott sporthorgászok, de a hétköznapi horgász számára is fontos és betartandó, ugyanis attól függetlenül, hogy mi a célunk a hallal megérdemli a tisztességes, kíméletes bánásmódot. Ebben az írásban a kimondottan ezen célra használatos eszközöket szeretném bemutatni nektek! Carp Expert bojlis merítő. A ...

Felturbózva
Megjelent: 2020. június 17. | Forrás: Kubuk Dániel

Mint már egy korábbi cikkemben említettem, biztos volt számomra, hogy visszatérek még Pródra, hogy az ott megszerzett tapasztalatokat felhasználva növeljem a kifogott halak méretét! Ez a nap most érkezett el Június második péntekjén! Délután háromkor elindultam haza a munkahelyemről, hogy 17:00-kor már a tóparton lehessek! Gyorsan vettem magamhoz némi ételt és italt tudván, hogy 24 órára készülök a vízpartra. Egy kollégámmal indultunk útnak ezúttal a nagyhalak ...

TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet feeder horgászoknak
Megjelent: 2019. december 06. | Forrás: Szabó Bence

Rohamléptekkel haladunk az év talán legszebb, legmeghittebb időszaka, a karácsony felé. Az ünnep közeledtével sokunkban ott motoszkál, hogy vajon mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Természetesen a karácsony nem szabad, hogy kizárólag az ajándékokról szóljon, azonban egy jól eltalált meglepetés nagy örömet okozhat családtagjaink, esetleg barátaink számára. Márpedig adni jó, nagyon jó! A következőkben összeszedtem azokat az ajándék ötleteket, amelyeknek úgy ...

Szelektív pontyozás methoddal
Megjelent: 2020. június 10.
Benzár Zsolt és Szabó Bence ezúttal a Törökbálinti Horgásztóra látogatott el, ahol a cseppet sem baratásgos, esős, szeles időben a method technika két vállfaját, a bordás kosárral és a töltögetős, flat kosaárral történő horgászat eredményességét hasonlították össze. Bár mindkét technikával sok halat fogtak, mégis nagyon szembetűnő volt a különbség, amely a módszer és a használt csalogatóanyagok jellegéből adódott. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult a peca, ne hagyd ki a filmet!
Minden jó, ha a vége jó!
Megjelent: 2020. április 15.
Vannak napok, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt eltervezzük. Az idei tél egyik legszélsőségesebb napján Bence is így járt és egy nagyon nehéz horgászatban volt része az egyik kedvenc intenzíven telepített bányataván, a Harcsa Horgásztavon. Bár a tó halbősége messze földön híres, bizony időnként meg tudják makacsolni magukat a bajszosok és komoly kitartásra van szükség ahhoz, hogy horogvégre tudjuk őket csalni. Ez alkalommal még egy előre nem tervezett éjszakai horgászat is kerekedett a napból, de mind tudjuk, ember tervez, isten végez. Az igazán emlékezetes horgászatok épp azok, amelyek nem a tervek szerint alakulnak!  
Kapitális pontyokkal mérkőztem
Megjelent: 2019. július 04.
Bence ezúttal a Hortobágyi Halgazdaság III-as számú tavának nagytestű pontyait próbálja becserkészni, ami nem könnyű feladat! A víz hatalmas nyomásnak van kitéve az év közel minden napján, így tapasztalt, sokat látott példányok lakják a tavat. A megfelelő stratégia, a jól kiválasztott, egyébként már sokat bizonyított csalogatóanyagok azonban egy fantasztikus horgászatot eredményeztek!
Egy víz két technika
Megjelent: 2019. február 14.
A Budapest környéki intenzíven telepített tavakon, bár a halfogás nem nehéz, mégis esetenként alaposan meg kell küzdeni minden kapásért. Bence ebben a filmben két olyan technikát mutat be, amelyek a nehezebb napokon is rendkívül eredményesek tudnak lenni. Az egyik a ragasztott csontival történő horgászat, míg a másik a method technika egyik legfinomabb válfaja. 
Dupla vagy semmi!
Megjelent: 2018. november 07.
Feeder bottal nagytestű pontyokra, avagy a Maconkai Víztározó messze földön híres halai és egy sor nagyhalas praktika Szabó Bencétől. A felszerelésekről, a taktikáról, a végszerelékről és az eredményes csalogatóanyagokról egyaránt szó esik ebben a nem hétköznapi filmben, amely jó példája annak, hogy ha minden részlet a helyén van, akkor micsoda élményekben lehet részünk mindössze néhány óra alatt is!