CARP EXPERT SZILIKONOS DUPLA CSALITÜSKE

Carp Expert Szilikonos dupla csalitüske - Rendkívüli csalifelkínálási újdonság az ET kínálatában

A dupla csalitüske lehetőséget ad arra, hogy egyidőben két különböző ízű csalit is felkínáljuk a halak számára! Használata egyszerű, a dupla csalitüske kialakításának köszönhetően csak fel kell húznunk a horog öblére és használatra kész. Az akadás garantált! Az új dupla csalitüske továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy két különböző felhajtó erejű csalit kombinálhassunk és ezzel elérhessük a kívánt egyensúlyt. 10 mm-es hosszúságú tüskéi lehetővé teszik, hogy a legváltozatosabb csali méretekkel kísérletezzünk.

Méretek, színek kombinálhatóak, de élő csalit, például csontit is rakhatunk az egyik tüskére, ha a másikon egy kis lebegő pellet van, akkor egy külön vizuális csalogatóhatást lehet ilyen kombinációval elérni. Professzionális felhasználáskor hajszálelőkére kötve még szabadabb mozgást biztosíthatunk a csalik számára.

Megéri a kísérletezes, kapástalan időszakban 1-1 különleges felkínálási variáció sokször megdöbbentő eredményt okozhat.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Méret Kiszerelés
82214-810 CARP EXPERT SZILIKONOS DUPLA CSALITÜSKE 10 MM 750 Ft
- +
Kosárba 187.5 Ft/DB 10 mm4 db/csomag
DRENNAN POWERGUMM
3 590 Ft
Részletek
GUBANCGÁTLÓ FEKETE 25CM
390 Ft
Részletek
CARP EXPERT CSALIKARIKA 7MM
440 Ft
Részletek
CARP EXPERT Z CSALIGUMI 15MM
420 Ft
Részletek
CARP EXPERT CSALIGUMI UNIVERZÁLIS
420 Ft
Részletek
CARP EXPERT PELLET STOPPER
270 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin - 2019 június
Megjelent: 2019. június 20.
Bemutatunk mai adásunkban egy olyan orsót, amelybe egy   elektromos kapásjelzőt építettünk be. Igazi újdonság a dupla csalitüske! Szabó Bence ezt az egyszerű, de nagyon eredményes kiegészítőnek a használatát ismerteti. Tovább bővült a wizzard termékek palettája, Halmos Mihály egy olyan pergetőbotot mutat be, amit akár utazásainkon is magunkkal vihetünk. Új rovat mutatkozik be műsorunkban! Bokor Károly szakíró, természetesen a ragadozóhalak horgászatához ad hasznos tanácsokat. A nagypontyhorgászok kedvence lehet a THE ONE starter kit, amely többféle csalit és etetőanyagot tartalmaz. Ezeknek a tulajdonságait Paál Norbert ismerteti.