A termék jelenleg nem elérhető.
OUTDOOR MEREVFALÚ BOTZSÁK
OUTDOOR MEREVFALÚ BOTZSÁK

Outdoor merevfalú botzsák

A felszerelés megóvása fontos feladat a horgászat közben és annak befejeztével, szállítás, tárolás során is. Pecabotjainkat bottáskákba rakhatjuk, melyek megóvják azokat a kisebb ütődésektől, karcoktól. Ha azonban biztosra szeretnénk menni, és úgy akarjuk felszerelésünket szállítani, hogy ne kelljen aggódnunk annak épsége felől, akkor válasszuk az Outdoor merevfalú botzsákokat.

A legnagyobb előnyük, hogy orsóval felszerelve tudjuk bennük szállítani a botokat, így nem kell minden horgászat alkalmával levágni a végszereléket, le-, illetve felszerelni az orsót és befűzni a főzsinórt. Ez az előny, komfortosabbá teszi a horgászatok megkezdését, befejezését és időt takarít meg az értékes horgászidőből.

A műanyag védőlemezre strapabíró és könnyen tisztítható Oxford anyag került. Jól ellenáll a használat során bekövetkező koptató sérüléseknek. Emellett Uv álló és vízlepergető hatással is rendelkezik.

Cipzározása masszív, kiváló minőségű. Méret adatok és a különbözőségek:

1 fakkos: 
- Szélessége az orsótartónál akár 10 cm.
- Orsótartó kiszélesítése az aljától mérve 30 cm-től, 80 cm-ig tart.
- Szimpla, kényelmes vállpánt + fogantyú.

2 fakkos:
- Szélessége az orsótartónál akár 20 cm.
- Extra széles kivitel, bojlis 9-10000-es orsók befogadására is alkalmas.
- Dupla, kényelmes vállpánt + fogantyú.
- Alul műanyag védő bevonat a sár és a fokozott kopás ellen.
- Hatalmas oldalsó tároló rekesz: 60x20x5 cm.
- A táska legfelső végén található fogantyú miatt még könnyebben pakolható és szállítható.

TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet feeder horgászoknak
Megjelent: 2019. december 06. | Forrás: Szabó Bence

Rohamléptekkel haladunk az év talán legszebb, legmeghittebb időszaka, a karácsony felé. Az ünnep közeledtével sokunkban ott motoszkál, hogy vajon mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Természetesen a karácsony nem szabad, hogy kizárólag az ajándékokról szóljon, azonban egy jól eltalált meglepetés nagy örömet okozhat családtagjaink, esetleg barátaink számára. Márpedig adni jó, nagyon jó! A következőkben összeszedtem azokat az ajándék ötleteket, amelyeknek úgy ...

Energofish Magazin - 2020 május
Megjelent: 2020. május 27.
UL pergetés is témaként szerepel a mai adásban, a legnagyobb ragadozóknak a harcsáknak is nyomába eredünk Koós Ferenc segítségével. A The One legújabb csalikülönlegességét is megismerhetjük, és a Dunán feederezünk a mostani adásunkban.
A holtág ezüstös lakói
Megjelent: 2019. május 09.
Második legnagyobb folyónk, a Tisza számos holtágat hagyott hátra a folyószabályozást követően. Szabó Bence ezúttal a Szegedtől délre található holtág rendszer Lisztes nevű szakaszára látogatott el, ahol egy ízig vérig tavaszias kárászhorgászatban volt része. No, a holtág lakói nem adták ám magukat könnyen, de néhány apró fortélynak köszönhetően sikerült belőlük szép számmal fogni! 
Energofish magazin - 2019 február
Megjelent: 2019. február 28.
Bemutatjuk az egyik legújabb csali különlegességünket, Lukácsi Béla a Salmo freedriverrel fog süllőt. Paál Norbert a The One felhasználásához ad tanácsokat és lékről is horgászunk egy keveset.