A termék jelenleg nem elérhető.
IBITE 211 FEEDER SPICCGYŰRŰ SZETT - ELEM + LED + GYŰRŰ 2.40X6MM
IBITE 211 FEEDER SPICCGYŰRŰ SZETT - ELEM + LED + GYŰRŰ 2.40X6MM

iBIte Feeder spiccgyűrű szett - 211-es elem + Led + 2.40x6 mm-es méretű spiccgyűrű

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapulnak, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét.

A jelenlegi termékszéria a feederbotos horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz. A termék ötletét a rezgőspicces éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben meghajló vékony spicc látványa, majd egy szebb hal partra segítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a botspiccet, amihez valamilyen világítópatron, lámpa vagy egyéb megvilágítás szükséges, de ezek néha kompromisszumot kívánnak vagy egy prompt ötletből adódott pecához nincs a táskánkban ilyen termék.

Erre a problémára kínálnak megoldást az iBite világító spiccei, melyek egy Ledes - elemes rendszer szerint épülnek fel. Az e célra kialakított feederspicc végébe csak be kell illeszteni az elemmel ellátott Led fényforrást és mehet is az éjszakai peca. A horgászat befejeztével pedig, csak ki kell venni a Ledből az elemet, majd azt külön elrakni, a legközelebbi horgászat alkalmával az újra használható lesz.

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz.

Jelen termék egy teljes spiccgyűrű szett, mely bármilyen feederspiccre felszerelhető, lehetőséget adva a Ledes rendszerű véggyűrű használatához.

Tartalma:

- 211-es elem - Átmérő: 2.4 mm

- Hozzá passzoló Led (2 színben elérhető)

- 2.40x6 mm-es méretű spiccgyűrű

A 211-es elemek legalább 24 órán át teljes fényerőt biztosítanak a hozzá illő ledeknek.


A termékhez illeszkedő elem és led csomag ide kattintva érhető el.

A termékhez illeszkedő 2 darabos elem csomag ide kattintva érhető el.


Nincs kapcsolódó cikk