A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR METHOD PUFFY
BENZÁR METHOD PUFFY

Benzár Method Puffy

A Benzar Method Puffy egy újragondolt, tradicionális csali. Klasszikus pufikat nagyon rég óta használunk, elsősorban a ponty horgászatában. A pufi lebegő csali, melynek egy hibája van, túl hamar átázik, elveszítve ezzel a lebegő képességét.

A Benzar Method Pufi ezt a problémát küszöböli ki! 5 órán keresztül képes változatlan állapotban maradni a vízben, ami egészen rendkívüli!

Persze nem csak a hosszan tartó lebegő képessége emeli ki a piacon található többi pufi közül.

A Method Pufi két különböző méretben, Midi és Maxi, illetve 5 különböző ízben kapható, melyek a fokhagyma, ananász-méz, blue magic, eper-krill és csoki-narancs.

- Fokhagyma
Egy igazi természetes, erős illat. Nagyon messziről felkelti a halak figyelmét és ami igen jó benne, hogy a termetesebb példányok kedvelik igazán.

- Ananász-Méz
Két olyan ízesítés kombinációja, ami külön-külön is kiemelkedően eredményes. Így egy egész évben használható és fogós csalit kapunk.

- Blue Magic

Az összetételt mi sem árulhatjuk el. Maradjunk csak annyinál, hogy egész évben eredményesek lehetünk ezzel az édes illatú csalival. De mi lehet belül? Azt talán egyedül csak Benzár Zsolt tudja.

- Eper-Krill

Édes kalsszikus és az apró rákféle kombinációja. A tipikus édes-büdös házasítás. Tavasszal, ősszel, télen és nyáron is eredményes. Az intenzíven telepített tavak favorit csalija.

- Csoki-Narancs

Édes, de mégis kissé fanyar kombináció a csoki narancs. Egész évben fogós. Egy olyan újdonság, ami pár éve ütötte fel a fejét, de töretlenül menetel előre. Intenzíven telepített bányatavakon a legjobb, de egyesületi vizeken sem mond csődöt.

Ezekhez, az intenzív aromákhoz nagyon feltűnő színek is tartoznak, melyek ugyancsak fontos jellemzői a Benzar Method Pufinak.

Könnyedén használható horogra, csalitüskére vagy akár hajszálelőkére is.

HALDORÁDÓ SPÉCI TIGER
1 990 Ft
Részletek
DOVIT FLAT-UP
1 490 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Feederrel az amurok ellen
Megjelent: 2018. július 04.
A method horgászat kapcsán elsősorban a pontyok jutnak eszünkbe. Nem véletlen, hiszen hazánkban a pontyhorgászat a legnépszerűbb. A methodos pontyozás közben azonban adódik némi járulékhal, mint a nagy dévér, vagy éppen az amur. De mi van akkor ha a járulék hal helyett célhal lesz. Benzár Zsolt, egy methodos amurozás szépségeit mutatja be nekünk.