A termék jelenleg nem elérhető.
HALDORÁDÓ FLUO METHOD WAFTER 8 MM
HALDORÁDÓ FLUO METHOD WAFTER 8 MM

Haldorádó Fluo Method wafter 8mm

Nagyon sok megkeresést kapunk azzal kapcsolatban, hogy a legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban eladott csalijainkat, az Oldódó Fluo Lebegő Pelleteket is szívesen használnák finom methodozáshoz, ha lenne ezekből kisebb méretű, valamint mérsékeltebb felhajtóerővel rendelkező változat. (Bár ezt most is sokan megteszik, lefaragva egészen kicsire.)

Ezen igények alapján megalkottuk a Haldorádó paletta legújabb csaliját, ami a Fluo Method Wafter nevet kapta. Mint a neve is mutatja ez a csali nem pop up, hanem wafter. Ez azt jelenti, hogy önmagában a vízbe dobva lebeg, de nem emeli fel a horgot, sőt még a csalitüskét sem és nem is „törekszik kifelé a gombócból”, viszont szinte súlytalanul fekszik el a kosárban, így a hal ugyanolyan könnyedén fel tudja hörpölni, mintha lebegne. Másik fontos, és meghatározó tulajdonsága ennek a kis pelletnek, hogy folyamatosan oldódik.

Ennek köszönhetően az aromáját gyorsabban kibocsátja, így a hal könnyebben megtalálja. A Fluo Method Wafter 8 mm-es változatban és 6 féle ízesítésben kerül forgalomba: Vad Szilva, Édes Ananász, Tüzes Ponty, Chilis Fahéj, Brutális Máj és Fokhagyma.

BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft-tól
410 Ft-tól
Részletek
Benzar Mix Method Pellet
990 Ft
Részletek
SBS PREMIUM MINI DUMBELLS 8MM
990 Ft
Részletek
CZ CATFISH MEGA PELLET ÓRIÁS HARCSÁZÓ 30MM 340G
1 790 Ft
Részletek
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
Részletek
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk