A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX POP UP DUMBELL 12MM
BENZÁR MIX POP UP DUMBELL 12MM

Benzár Mix Pop-up Dumbell 12mm

Az úgynevezett dumbell, azaz hordó formájú csalik akkor eredményesek igazán, ha olyan vízen horgászunk, ahol a halak már évek óta a sablonos, gömb formához vannak szokva. Számukra egy eddig nem ismert alak nagyon vonzó tud lenni, így lényegesen bátrabban veszik fel a dumbell csalikat, mint bármi mást.

A Pop-up Dumbell-ek lebegő csalik, felhajtóerejük kifejezetten nagy, így ha nem szeretnénk, hogy a teljes előkénket megemeljék, érdemes egy sörétólmot nyomni a horog elé. Persze, sok esetben vízközt kell megfognunk a bajszosokat, ilyenkor pedig kifejezetten előnyös tud lenni a nagy felhajtóerő.

A csalik intenzív aromával rendelkeznek, mely remekül oldódik a vízben. Fontos jellemzőjük, hogy színük is kifejezetten élénk, ami manapság rendkívül nagy fontossággal bír, elsősorban persze a tisztább vizekben.

A dumbellek állaga alkalmassá teszi őket a csalitüskén és a hajszálelőkén való felkínálásra is, így mind a feeder, mind pedig a bojlis horgászok eredményesen használhatják őket.

A csalik hét különböző ízben kaphatók, melyek a szilva-scopex, a fokhagyma-tintahal, a tintahal-amino, az ananász-vajsav, a csoki-narancs, a tintahal-mangó és a vörös ördög aktivátor.

CARP EXPERT KEMÉNY DIPPELT HOROGPELLET
600 Ft
Részletek
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft-tól
Részletek
SBS PREMIUM MINI DUMBELLS 8MM
990 Ft
Részletek
CZ CATFISH MEGA PELLET ÓRIÁS HARCSÁZÓ 30MM 340G
1 790 Ft
Részletek
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
Részletek
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
Részletek
Bevetésen a Benzar bojlik
Megjelent: 2020. szeptember 15. | Forrás: Kubuk Dániel

A termetes halak megfogásához bizony nem minden esetben elég a szerencse. Természetesen megfoghatók a matuzsálemi óriások is egy-egy jobb napon, de nagyban számít, mit is teszünk az ügy érdekében! Mivel az általunk keresett halak óvatosan táplálkoznak, ugyanis már sokmindent megéltek, időre van szükség mielőtt felveszik az általunk felkínált csalit. Ehhez viszont fontos, hogy a csali ott várja a megfelelő pillanatig. Így tehát szelektálnunk kell. Ennek az egyik ...

Különleges method csalik – II. rész
Megjelent: 2020. április 07. | Forrás: Szabó Bence

E mini cikksorozat első részében kizárólag a Bicolor Method Tojásokkal foglalkoztam, ami nem véletlen, hiszen ezektől különlegesebb csalik aligha léteznek. Élénk színük, aromás mivoltuk és bicolor kivitelük mind-mind fontos eredményességük szempontjából. Azonban én minden helyzetre megoldást nyújtó csalival még nem találkoztam, talán azért sem, mert nincsen ilyen, így bőven maradt bemutatni való csalétek a sorozat második és harmadik részére is. Ez alkalommal ...

Nádszéli methodozás nagy pontyokra
Megjelent: 2020. szeptember 02.

A Homoródszentpáli nagyhalas tó messzeföldön híres nagy pontyairól, de hogyan foghatunk belőlük szebb példányokat eggyetlen nap alatt? Megtudhatják filmünkből.