BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
Megérkezett a horgászok kettős ügynöke, a legkétszínűbb csali:

BENZÁR BICOLOR METHOD PELLET De a viccet félre téve, Benzár Zsolt ismét egy olyan újdonsággal rukkolt elő, ami egészen biztosan a method feederezők kedvencévé fog válni.
Zsolt az utóbbi években kiemelt figyelmet fordít a feederezésre, ami saját és a román nemzeti válogatott eredményein is látszik. Rengeteg csali ötlet van a fejében és rengeteg már a vízpartokon, teszt fázisban.
És a tesztek végén, ha eredményes egy csali, csak akkor kerülhet az üzletek polcaira!

Ez a lebegő pellet többféle íz kombinációban készült el, ami nem véletlen. Sokan tapasztalhattuk már, hogy az ízek kombinációja kiemelkedő sikerrel jár egy-egy horgászat alkalmával. Gondoljunk csak egy hóember csalira, ahol a popup csalink eltérő ízesítésű a süllyedőnél. Ennek a kombinációnak a megvalósítása method horgászat esetében igen körülményes, hiszen jobbára csak egy csalit tudunk felkínálni a csalitüskén.
De a kétszínű és fajtájú Benzár pellet megjelenésével már erre is van lehetőségünk! Hosszúkás formája eltér a halak által már jól ismert gömb (bojli) alaktól, ezért gyanútlanul veszik fel a felkínált csalit.

A különböző ízesítéseket eltérő időszakokra, időjárási körülményekre és vízterületekre ajánljuk: - Fokhagyma-Tintahal (Bányatavakon igen eredményes, nyári frontok előtti időszakban)
- Kagyló-Fokhagyma (Nagy tavakon alkalmazzuk leginkább, pl.: Balaton)
- Csoki- Narancs (Tavasszal és ősszel robbanthatunk vele igazán nagyot)
- Ananász-Áfonya (Nyári, felmelegedett vizekben használjuk, az amúr kifejezetten szereti)
- Eper-Méz (Természetes vizek, holtágak favorit csalija)
- Belachan-Krill (Beállt nyári melegek legjobb csalija) 50 db-os kiszerelése jó pár emlékezetes fogáshoz hozzásegíthet minket.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Kiszerelés
98088-712 BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET KÓKUSZ-VANÍLIA 1 390 Ft
- +
Kosárba Kókusz-vanília8 mm50 db
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft-tól
Részletek
Benzar Mix Method Pellet
990 Ft
Részletek
SBS PREMIUM MINI DUMBELLS 8MM
990 Ft
Részletek
CZ CATFISH MEGA PELLET ÓRIÁS HARCSÁZÓ 30MM 340G
1 790 Ft
Részletek
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
Részletek
BENZAR MIX TURBO SOFT LONG LIFE PELLET
1 590 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Téli methodozás
Megjelent: 2018. december 06.
A téli horgászatok varázslatosak tudnak lenni, ha minden körülmény megfelelő. Sok esetben azonban az intenzíven telepített tavak partján is csak gubbasztanak a pecások, hiszen valamiért a halak kapókedve nem az igazi. Így volt ez Szabó Bence egyik téli horgászatán is, amikor a Harcsa Horgásztó partján sűrűn ültek a felkészült pecások, halat mégis csak nagyon keveseknek sikerült fogni. Szerencsére Bence köztük volt, ebből az adásból pedig az is kiderül, hogy mit kellett tenni egy-egy kapásért!
Dupla vagy semmi!
Megjelent: 2018. november 07.
Feeder bottal nagytestű pontyokra, avagy a Maconkai Víztározó messze földön híres halai és egy sor nagyhalas praktika Szabó Bencétől. A felszerelésekről, a taktikáról, a végszerelékről és az eredményes csalogatóanyagokról egyaránt szó esik ebben a nem hétköznapi filmben, amely jó példája annak, hogy ha minden részlet a helyén van, akkor micsoda élményekben lehet részünk mindössze néhány óra alatt is!
Methodozás vihar előtt
Megjelent: 2018. október 11.
Egy erős zivatar érkezése előtt sokszor van igazán fülledt idő. Ebben az általában légnyomás csökkenéses helyzetben a pontyok kapókedve sokkal kisebb, fel kell készülni az egészen finom kapásokra is. Azonban ha jól választjuk meg a felszerelést és persze az etetőanyagok, akkor így is sikeresek lehetünk. Jó példa erre Benzár Zsolt legújabb filmje ahol a vihar előtti időszakban, szükség van apró trükkökre, finomságokra, annak érdekében hogy a pontyokat horogra csalja.
Magazin 2018 július
Megjelent: 2018. július 19.
  A nyár közepén sem maradunk Energofish Magazin nélkül. Mostani műsorunkban a már megkezdett harcsahorgászoknak szóló sorozatunkat folytatjuk, ebben az adásban Koós Ferenc a helykeresésről és annak szempontjairól beszél.  Lukácsi Béla az elektromos csónakmotorok kezeléséhez ad tanácsokat, amelyek betartásával biztonságosan, és gond nélkül használhatjuk az elektromos hajtású csónakunkat. Etetni feederkosárral? Igen lehet sőt rendkívül eredményesek is tudunk lenni, ha alapozó etetéssel kezdünk feederes horgászatunk alkalmával. Benzár Zsolt a felmelegedett vizekre ad tanácsokat. A hasonló időszakban sokszor emelkednek vízközé a pontyok, hogy ezt egy method módszerrel meg lehet oldani? Nos ez is kiderül a mostani magazinunkból.
Feederrel az amurok ellen
Megjelent: 2018. július 04.
A method horgászat kapcsán elsősorban a pontyok jutnak eszünkbe. Nem véletlen, hiszen hazánkban a pontyhorgászat a legnépszerűbb. A methodos pontyozás közben azonban adódik némi járulékhal, mint a nagy dévér, vagy éppen az amur. De mi van akkor ha a járulék hal helyett célhal lesz. Benzár Zsolt, egy methodos amurozás szépségeit mutatja be nekünk.