RIDGEMONKEY APE-X CONTINENTAL 2XX HOROG 10DB/CSOMAG
Terhelhetősége
Sokoldalú használat
Akadás
Éltartás
Ár-érték arány

RidgeMonkey Ape-X Continental 2XX horog

A sokéves gyártási és horgászati tapasztalatokat ötvözve, az Ape-X horog sorozat úgy lett tervezve, hogy minden pontyhorgászati és egyéb speciális bojlis szituációt lefedjen. 

Több, mint 2 éven át tartó alapos tesztelésen mentek át, a legmodernebb gyártási folyamatokat és a rendelkezésre álló legfejlettebb horoghegy technológiát felhasználva, mely egy olyan horog létrejöttét tette lehetővé, melyek mindegyike páratlan erővel, élességgel és tartóssággal bír, maximálisan 100%-os bizalmat szolgáltatva.

A termék jellemzői:
- Extra éles egyenes végpont
- Super-strong extra 2XX Japán Carbon 80 acél anyag
- Egyenes fül
- Kovácsolt hajlítás és szár rész
- Egyedi RM-Tec Gunmetal bevonat
- Hosszú, tűhegyes mikroszakáll

A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Méret Szín Kiszerelés Változat
RMT25-000 RIDGEMONKEY APE-X CONTINENTAL 2XX BARBED SIZE 6 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 890 Ft
- +
Kosárba 289 Ft/DB 6Gunmetal10 db/csomagBD 2XX
DRENNAN CONTINENTAL BOILIE HOROG
2 790 Ft
Részletek
MARUTO 988BD-BN HOROG
750 Ft
Részletek
MARUTO 8714BD BN HOROG 10DB/CSOMAG
750 Ft-tól
Részletek
MARUTO 8355BD-BN HOROG
750 Ft
Részletek
CARP EXPERT CLASSIC BOILIE HOROG
1 350 Ft
Részletek
EXCALIBUR HOROG LONG SHANK
650 Ft
205 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk