MARUTO ODZ ZH-15 64 SHOT HOROG
Terhelhetősége
Akadás
Éltartás

Maruto ODZ ZH15 Dropshot horog

A Japán Maruto legújabb termékei az Odz széria horgai. Kiemelkedik közülük egy drop shot horog a 64 shot.

A módszer lényege, hogy végólmunk fölé kötjük horgunkat, ami így szabadon mozog, amellett, hogy ólmunk helyben marad. Nagy pontossággal meg tudjuk horgászni a kiszemelt helyet és ami a legfontosabb, csalink hosszú időn keresztül ezen a területen marad. Egészen addig játszhatunk a csalinkkal, amíg az ólmot el nem húzzuk onnan.

Hagyományos pergetés esetében előfordul, hogy csalink csak pár másodpercet tölt a "veszélyzónában", ahol a kapást reméljük, mivel a bevontatás során gyorsan elhúzzuk onnan.

Anyaga egyedülálló, vékony, könnyű, ám mégis nagyon-nagyon erős! Normális akadás esetén a horog kihajlásának esélye nulla! És erről a biztos akadásról az éles és tartós hegye gondoskodik.

A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Akció Egység ár Méret Szín Kiszerelés Változat
44100-005 MARUTO ODZ HOROG SHOT ZH-15 MATT BLACK 5 (10PCS/BAG) (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 390 Ft
965 Ft
- +
Kosárba 139 Ft/DB
96.5 Ft/DB
5Matt fekete10 db/csomagDropshot
WORM HOOK GRIZZLY 095BZ
60 Ft
Részletek
HOROG EURO-JIG
20 Ft-tól
15 Ft-tól
Részletek
ABERDEEN JIG HOROG BZ
8 Ft-tól
Részletek
JIG HOROG EC O'SHAUGHNESSY
40 Ft-tól
35 Ft-tól
Részletek
HOROG EAGLE CLAW SWIMBAIT
1 240 Ft
Részletek
DELPHIN BOMB JIG
790 Ft-tól
Részletek
Go Green - Környezetbarát kivitelben a ragadozók ellen is
Megjelent: 2020. július 17. | Forrás: Őze Dániel

A trendek jönnek-mennek, melyek a különböző technikákat és stílusokat reformokkal és igényekkel színesítik, ez a pergetőhorgászatban is nagyban dívik és jelen van. Egyre modernebb formák, ötletek, színek és egyéb funkciók jönnek előtérbe az eszközökben és termékekben egyaránt, hogy egy horgásznap sikerességénél, a horgász javára mozduljon meg a mérleg kellő oldala. De ezen modernizációs receptúra mellett, a horgászvizekre különböző javallatok és lassan ...