DRENNAN HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE CARP ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG
Akadás
Éltartás
Ár-érték arány

Drennan Hooklenght Plate Wide Gape Carp előkötött horog

Barbless Wide Gape Carp széles hajlatú, tökéletes kémiai hegykiképzéssel rendelkező horgokkal készített előrekötött monofilos előke, mely tökéletes választás a nagyobb pontyok horgászatakor. A széles öblű kiképzés segít a halak megakasztásában és a csalik tökéletes prezentálhatóságában, Röbid szárral rendelkezik, mely tökéletesen elrejthető a csaliban. Puha csalikhoz is ajánlott modell.

Hook Plate System 

Ez az új koncepció, egy rendkívül kényelmes 15 cm-es hosszban elérhető monofil zsinórra előkötött rendszert ad a horgászok kezébe. Sima és egyenes keretek között tárolva, ezek az előkék garantáltan prémium kivitelt biztosítanak, minden módszerhez. Pontos és precíz kötések, hurkok jellemzik a széria összes tagját, a tökéletes tárolásukért pedig, a Drennan Hook Book vagy Hook Box felelős.

A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Méret Szín Kiszerelés Változat
DR406-918 DRENNAN HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE CARP ELŐKÖTÖTT HOROG 6 18 8DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 690 Ft
- +
Kosárba 211.25 Ft/DB 18Bronz8 db/csomagSzakáll nélküli
KAMASAKI CHINU-G KÖTÖTT HOROG
450 Ft
Részletek
KAMASAKI SODE-G,-N,-R KÖTÖTT HORGOK
450 Ft
Részletek
KAMASAKI CARBON HOROG K807BN KÖTÖZÖTT
690 Ft
Részletek
KAMASAKI CARBON HOROG K807G NR 01 KÖTÖZÖTT
690 Ft
Részletek
KAMASAKI CARBON HOROG K890BR KÖTÖZÖTT
690 Ft
Részletek
KAMASAKI HOROG SODE BN KÖTÖTT
690 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk