A termék jelenleg nem elérhető.
KOÓS HARCSÁZÓ HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT
KOÓS HARCSÁZÓ HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT

Koós Maruto harcsázó horog

„A kapitális harcsák kifogásához kompromisszumot nem ismerő felszerelést kell alkalmaznunk!", tartja Koós Ferenc, az ismert és elismert harcsa horgász.

Ennek egyik legfontosabb eleme a horog. A legújabb fejlesztésű Koós széria vastag acélból készült, oldalról enyhén lapított, hegye a horog síkjából kihajlított, lándzsa hegy.

A különlegességnek számító, 3 élű lándzsa alak könnyedén hatol a csontos harcsaszájba és egy kőkemény fárasztás során is megtartja a halat, emellett tökéletes merevséget biztosít a horog hegyének, ami elképzelhetetlen, hogy elhajoljon, vagy eltörjön.

Füles horog lévén, vastag fonott zsinórral is egyszerűen köthető.

A horog JAPÁNBAN készül, ami a kiváló minőség záloga.

BKK OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG
1 990 Ft-tól
Részletek
BKK BEASTLY CAT HARCSÁZÓ HOROG
3 890 Ft
Részletek
BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG
1 990 Ft-tól
Részletek
GAMAKATSU LS-4123F BLACK HOROG
2 390 Ft
Részletek
WIZARD CATFISH CLASSIC HARCSÁZÓ HOROG
990 Ft-tól
Részletek
WIZARD CATFISH ALLROUND HARCSÁZÓ HOROG
990 Ft-tól
Részletek
Vertix Clonk – Új harcsás kiegészítő a fedélzeten
Megjelent: 2022. augusztus 16. | Forrás: Őze Dániel

A kuttyogatás, az egyik legősibb horgászmódszerünk, melyet sokféle misztikum övez, annak kapcsán, hogy mi is pontosan az az érdekes hang, ami a harcsákat táplálkozásra ingerli, a kuttyogató fa megszólalása után. Ez a hang az alapja ugyan a módszernek, de a többi kellék kellően egyszerű és elérhető, melynek szerelékigényét bemutatom ebben a cikkben. Maga a kuttyogató módszer csak csónakból űzhető. Alapelve, hogy a jónak ígérkező harcsát rejtő ...

Magarzin 2018 június
Megjelent: 2018. június 21.
Ismét foglalkozunk a harcsahorgászokkal, most a részletekkel foglalkozunk. Nagyon fontosak ugyanis a felszerelés apró részletei, mint például egy egyszerű horogkötés, amely helyes megkötését akkor értékeljük, ha akasztunk egy jobb harcsát.  Megvolt a Feeder Ob elődöntője, ahol az Energofish feederesei kiválóan szerepeltek, a sikeres szereplésnek köszönhetően, a döntő több mint 10 százalékát a mi horgászaink adják.  Az Energofish életében mindig fontosas voltak a gyermek horgászok, természetesen ez most is így van a Zabos Géza horgász egyesülethez látogattunk el a gyermeknapi horgászversenyre.  A nyári hónapokban kiválóan fogható növényevő halunk az  amur, Benzár Zsolt az amur method horgászatához ad tippeket.  Végül de nem utolsósorban maradva a method módszernél megismerhetjük a legújabb Excalibur horgokat, amelyek a method módszer szerelmesei dobozában nélkülözhetetlenek. Tartson most is velünk, a premier júniuus 20-án 20:00-kor kerül adásba, a Fishing and Hunting műsorán, az ismétlést pedig másnap június 21-én 12:30-as kezdettel láthatjuk. Természetesen csütörtök reggel már itt az Energofish videó galériájában is megtekintetik a műsort.