KOÓS CATFISH HORIZONT HARCSÁZÓ BOT
Fárasztás hatékonysága
Ár-érték arány
Terhelhetősége

Koós Catfish Horizont harcsázó bot

Koós Ferenc 300 és 330 cm-es hosszban kapható HORIZONT botjai a nagy távolságra való horgászathoz kalibrált spiccel és gerinccel a fejlesztési időszak végére a bevágás hatékonyságában verhetetlenek voltak.

Akár a 7 kg teherbírású kikötő- vagy szakító előke is könnyedén téphető vele!!!

A bot erőtartalékait meghatározó 1200 grammos dobósúlya 2000 grammal tesztelt. Segítségével a legnagyobb harcsák ellenállása extrém körülmények között is gyorsan legyűrhető.

Nem véletlenül kapta a HORIZONT nevet, igen széles azoknak a módszereknek skálája, amikhez ajánlhatjuk:
- 1500 grammot nem meghaladó súlyú antennázáshoz (15 méter felett);
- nagy távolságra való fenekezéshez;
- pelletes, puhatestű,vagy élőhalas csúszóúszózáshoz;
- élőhalas bójás horgászathoz és az összes felszíni módszerhez.

Ajánlott fonott zsinór méret 0,32-0,65 mm.

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
17391-330 BOT KOÓS CATFISH HORIZONT 3,30M 1000-1300G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 34 990 Ft
- +
Kosárba 3,30 m21000-1300 gB172 cm460 g
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
28 680 Ft-tól
21 890 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
9 490 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI BIG FISH BOT
8 990 Ft-tól
Részletek
KOÓS CATFISH SHADOW HARCSÁZÓ BOT
22 990 Ft-tól
Részletek
WFT NEVER CRACK CATFISH BOAT 250-1000G HARCSÁZÓ BOT
24 990 Ft-tól
19 990 Ft-tól
Részletek
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
27 990 Ft
Részletek
Már kaphatók az új harcsázó bottartók
Megjelent: 2019. október 22. | Forrás: Koós Catfish Team

Szeretnénk bemutatni a Kamasaki fekete szinterezett fém harcsázó leszúróját. A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a nem hétköznapi használatra tervezett bottartó, mely a harcsásoknak nyújt kitűnő megoldást, a botok álló helyzetben való elhelyezéséhez. A tartó rendkívül robosztus kialakítású, erős fém vázból készült, időtálló darab. Kialakításának köszönhetően ...

Magazin 2018 július
Megjelent: 2018. július 19.
  A nyár közepén sem maradunk Energofish Magazin nélkül. Mostani műsorunkban a már megkezdett harcsahorgászoknak szóló sorozatunkat folytatjuk, ebben az adásban Koós Ferenc a helykeresésről és annak szempontjairól beszél.  Lukácsi Béla az elektromos csónakmotorok kezeléséhez ad tanácsokat, amelyek betartásával biztonságosan, és gond nélkül használhatjuk az elektromos hajtású csónakunkat. Etetni feederkosárral? Igen lehet sőt rendkívül eredményesek is tudunk lenni, ha alapozó etetéssel kezdünk feederes horgászatunk alkalmával. Benzár Zsolt a felmelegedett vizekre ad tanácsokat. A hasonló időszakban sokszor emelkednek vízközé a pontyok, hogy ezt egy method módszerrel meg lehet oldani? Nos ez is kiderül a mostani magazinunkból.