BENZAR FIRST AID SZÁJFERTŐTLENíTŐ

Benzár First Aid antiszeptikus fertőtlenítő spray

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

A modern pontyhorgászatban a halakra való védelem fontos szerepet tölt be, ezt szerencsére egyre többen kiemelten fontosnak tartják, legyen szó magán tavakról vagy természetes vízterületekről.

A First Aid egy teljesen antibakteriális, antiszeptikus fertőtlenítő spray, mely a halak sérüléseire és a horog által ütött seb kezelésére nyújt ideális megoldást.

Használatával elkerülhető a sebek elfertőződése, majd egyéb betegségek kialakulása. Biztonsággal eszközölető még a külső sérlések, akár pikkelyvesztések kezelésére is.

Masszív, jól záródó, műanyag pumpás flakonban, 50 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, mely rendkívül gazdaságos felhasználhatóságot nyújt a horgászoknak.

Minden horgász számára ajánlott termék, mely a halak védelme érdekében, a horgásztáskák kötelező eleme.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Jellemző Kiszerelés
80221-050 BENZAR FIRST AID SZÁJFERTŐTLENíTŐ 50ML 1 290 Ft
- +
Kosárba 25800 Ft/L SpraySzájfertőtlenítő50 ml
CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
Részletek
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
Részletek
CZ PONTYMATRAC ÉS MÉRŐZSÁK 105X124CM
9 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
Részletek
CARP ZOOM ÁLLVÁNYOS PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
Részletek
Februári furfang
Megjelent: 2023. április 15. | Forrás: Heincz András

Bár még benne vagyunk a meteorológiai télben és a hajnali fagy is nyaldossa a talajt, de meglátásom szerint a szebb napokon mindenképp érdemes lehet kilépni a komfortzónánkból. A kandalló melege helyett egy forró teával teli termoszt választva kedvenc vizeink valamelyikén szerencsét próbálni. Ezt tettem én is egy szélcsendes napon. Fontos megjegyeznem, hogy már nem állja meg a helyét az elmélet, miszerint a bojlis horgászat a több napos kivárásról és temérdek ...