A termék jelenleg nem elérhető.
L&K LIGHT SHOT
L&K LIGHT SHOT

A teste karcsú és vékony, amely inkább egy twisteréhez hasonlít, végig sűrű, vékony bordázattal, amely szintén fogósabbá tudja tenni. A legapróbb ragadozókra is használhatjuk, de bizonyos esetekben a nagyok is erre jönnek.

A farok korong csepp alakú, amely a vékony testtel harmonikus mozgást hoz létre, az elvékonyított farokvég pedig garancia arra, hogy a legkisebb áramlásban is életre keljen. Rendkívül fogós színekben kapható, melyek mindegyikére jellemző a flitterezettség. Ez nagymértékben növeli a fogósságot, hasonlóan a sóssága is kiemeli a többi plasztik csali közül. A legfogósabbá pedig ízesítése teszi, ami egy speciális természetes és „Attack" aroma keveréke. Ezek a tulajdonságok emelik napjaink egyik legfogósabb plasztik csalijává az L&K Light Shotot!

MANNS SHAD
950 Ft
Részletek
MANNS ACTION SHAD
950 Ft
Részletek
MANNS SWIMMIN GRUB
950 Ft
Részletek
L&K POWER KICK
990 Ft
Részletek
L&K KICK
990 Ft
Részletek
L&K WARRIOR SHAD
990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish magazin - 2019 január
Megjelent: 2019. január 31.
A tavasz közeledtével, természetesen már minden horgásznak pezseg a vére. Mi is így vagyunk ezzel, de már a felkészülés jegyében új termékeinkről is ízelítőt adunk. Ez mellet egy igazi élménypecába is betekinthetünk, Benzár Zsolt segítségével.
Apró ragadozók a horgon
Megjelent: 2018. szeptember 20.
Egyre többen ragadnak pergetőbotot és ismerkednek ezzel a kalandos és eredményes módszerrel! A pergetést is érdemes az alapoktól kezdeni, melyhez a sügér horgászata a legjobb választás. Segítségükkel a kezdő pergető horgász is megtapasztalhatja, hogy micsoda élményt adnak ezek az Apró ragadozók a horgon. Horgászat Határok nélkül, Lukácsi Bélával
Magazin december
Megjelent: 2017. december 21.
Az év utolsó magazinjában még nem megyünk bele a téli horgászatokba. Bokor Károly egy igazi őszi süllőpeca alkalmával mutatja meg, nem kell nyeletni a süllőt, az elsőre meglepő véleménynek bizony sok igazsága van. Osztrák vendéghorgászaink most a Tisza-tónál látogattak meg bennünket., ahol ismét a Benzár Mix termékeket tették próbára. A Speedy etetőhajó kevésbé ismert még, ezt a nagyszerű etetőhajót mutatjuk be most a nagyközönségnek. A BenzárMix legújabb újdonságát a fúrt lebegő pelletet is bemutatjuk. Végül pedig a pergetés vonalán a Desedai tározón megrendezett népszerű pergető versenyünkről is beszámolunk, ahol gyönyörű fogások születtek.