A termék jelenleg nem elérhető.
KORDA BASIX HAIR RIGS WIDE GAPE BOJLIS ELŐKÖTÖTT HOROG 2DB
KORDA BASIX HAIR RIGS WIDE GAPE BOJLIS ELŐKÖTÖTT HOROG 2DB

Korda Basix Hair Rigs Wide Gape Bojlis Előkötött Horog

A Korda BASIX Ready hajszállal kötött kész horogelőkék  Wide Gape horoggal, melyek készen állnak a használatra, egyenesen a csomagból, mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáad vagy egy csalit vagy egy waftert, és máris mehet a vízbe! Ezeket a szerelékeket camo zöld színű BASIX bevonatú előke anyaggal kötik meg, a BASIX Wide Gape horoggal egy kis lehámozott résszel a mozgás lehetővé tétele érdekében, ami növeli az akadási potenciált. A hajszál egy szilikondarabbal van rögzítve, ezzel segít megelőzni a gubancokat, itt a hajszál hosszát optimalizálták a horogcsalik méretéhez, amely megfelel a kiválasztott horog méretének.

A 8-as méretet 12 mm-es horogcsalikhoz tervezték, a 6-os méretet egy 15 mm-es, a 4-es méretet egy 18 mm-es bojlihoz. 2 db-os kiszerelésben kapható

Minden szerelékhez több Hair stopper és különféle méretű Extenda stopper tartozik, amelyek lehetővé teszik a hajszál hosszának megváltoztatását, és különböző méretű csalik használatát azokhoz, amelyekhez a szereléket tervezték. A BASIX Hair Rig másik végén van egy hurok és egy BASIX Anti Tangle Sleeve, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen fel lehessen erősíteni a BASIX Lead Clip Leader-hez vagy a BASIX Lead Clip Action Pack szetthez (amely tartalmazza a QC forgókat is).

CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG
1 590 Ft
Részletek
THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG ORIGINAL COMBI RIG PTFE
2 100 Ft
Részletek
THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG ALIGNER HAIR RIG
2 100 Ft
Részletek
HALDORÁDÓ SPÉCIMETHOD RIG-PROFI ELŐKÖTÖTT CSALITÜSKÉS HOROGELŐKE 2DB/CSOMAG
1 190 Ft
Részletek
CARP HUNTER ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE
790 Ft
Részletek
CARP HUNTER CLASSIC CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE
790 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk