A termék jelenleg nem elérhető.
L&K MICRO BRAID FONOTT ZSINÓR 150M
L&K MICRO BRAID FONOTT ZSINÓR 150M

L&K Micro Braid fonott zsinór

A régóta várt, csúcsminőséget képviselő L&K fonott zsinór továbbfejlesztett változata megérkezett. Az L&K Zander 3Yarn Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál. Az új eljárásnak köszönhetően még sűrűbb szerkezetű, még korszerűbb, s ezáltal nagyobb pontossággal végzett fonási eljárással tökéletes keresztmetszettel rendelkező zsinór született.

A Micro Braid-nek hála mostantól olyan szituációkban is használhatunk fonott zsinórt, melyeknél korábban ezt elképzelni sem hittük volna: apró wobbleres domolykózásnál, pisztrángok megfogásánál.

KOÓS 12X SPIN BRAID FONOTT ZSINÓR 150M
10 490 Ft-tól
Részletek
WFT GLISS MONOTEX GREEN FONOTT ZSINÓR 150M, 300M
7 120 Ft-tól
5 690 Ft-tól
Részletek
WFT GLISS MONOTEX TRANS FONOTT ZSINÓR 150M
7 120 Ft-tól
5 690 Ft-tól
Részletek
WFT NEW GREEN FONOTT ZSINÓR
13 740 Ft-tól
10 990 Ft-tól
Részletek
L&K FINE BRAID 8 SÖTÉTZÖLD FONOTT ZSINÓR 150M
6 990 Ft
Részletek
WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 135M
5 290 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Folyóvizi süllők
Megjelent: 2019. október 10.
A Duna minden horgász számára tartogat meglepetéseket és szerencsére az utóbbi időszakban sok-sok süllőt is, melyek oly kedvesek a pergető horgászok számára. Ebben a videóban Lukácsi Béla mutatja be, hogyan lehet plasztik csalikkal, és wobblerrel becsapni a tüskéshátúakat.
Megjelent: 2018. október 25.
Adásunkban  Szilvási Szilárd etetőanyag keverési tanácsit hallhatjuk, A II. Energofish Feeder Race ebben az évben a Desedán lett megrendezve, ahol a feederes horgászok ismét egy nagyszerű versenyen vehettek részt. A Methodd feder horgászoknak egy új kosarat ajánlunk Szabó Bence segítségével, amely elsősorban a nagytávolságok elérésében lehet a horgászok segítségére. Ehhez egy nagyszerű orsót is ajánlunk, amellyel a 100 méter feletti távolságok könnyedén elérhetőek. A pergetők sem maradnak érdekesség nélkül, profi horgászunk Lukácsi Béla ajánl egy komplett felszerelést.